Traži

Preminula je Anita Pallenberg

Preminula je Anita Pallenberg

Rock chic ikona


Fotografija: Getty

Bivša manekenka i glumica, Anita Pallenberg, preminula je u 74. godini života...

Anita Pallenberg - bivša manekenka i glumica preminula je u 74. godini života, a vijest o smrti prenijela je njezina bliska prijateljica Stella Schnabel na Instagramu, gdje se oprostila od nje uz zajedničku fotografiju. Napisala je kako nikada nije upoznala ženu poput Anite.

Anita je rođena u Rimu 1944., da bi se kasnije preselila u New York. Godine 1965. upoznaje Rolling Stonese i započinje vezu s  Brianom Jonesom, kojeg ostavlja zbog Keitha Richardsa s kojim ima troje djece. Svoju vezu prožetu drogom okončali su 1980. godine. Navodno je imala i aferu s Mickom Jaggerom za vrijeme snimanja filma "Performance".

Poznata je po ulozi u filmu "Barbarella" iz 1969. godine, a iste godine je utjelovila i ulogu Katrine u filmu "Michael Kohlhaas – Der Rebel" u kojem je glumio i naš legendarni glumac Relja Bašić. Godine 2001. godine je imala i cameo ulogu u seriji "Apsolutno fantastično", a 2007. u filmu "Mister Lonely". Imala je vrlo buran život kroz koji se borila s ovisnošću o drogama, a bila je i opčinjena crnom magijom. Uzrok smrti je još nepoznat.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor