Search

Prevarantica Anna Delvey je izašla iz zatvora i sada je na putu da postane influencerica

Prevarantica Anna Delvey je izašla iz zatvora i sada je na putu da postane influencerica

Tekst: BURO.

Prošle su četiri godine od kada je Anna Delvey (pravo ime Anna Sorokin) uhićena nakon što se infiltrirala u visoke njujorške krugove, gdje je sve uvjerila da je multimilijunašica. I nije prevarila samo nove prijatelje, već i banke i hotele za iznos veći od 220.000 dolara. Pomislili biste da će sada biti neupadljiva, ponižena i osramoćena, ali umjesto toga ona je odmah promijenila opis svog Twitter profila koji sada glasi: „I am back“.

Ovaj put je krenula pravo ka svijetu influencera. Počelo je s live javljanjem na Instagramu gdje se pojavila u kadi u apartmanu hotela Nomad, s čašom rose vina u ruci baš kao u “najboljim danima”. Onda je stigla najava Anna Delvey TV-a, vlog serije koja će pratiti svaki njen pokret. „Izašla sam iz zatvora prije dva dana. Na vlogu ćete me vidjeti kako otvaram račun u banci čim dobijem odobrenje za to, kako kupujem u Sephori, posjećujem policijskog nadzornika i slične situacije. Tako ću kontrolirati što želim kazati.” Ali zašto, pitate se? U intervjuu za magazin The Insider lažna nasljednica je izjavila da previše ljudi želi ispričati njezinu priču, a ovo je način da ona preuzme narativ. Ova vijest nam stiže netom prije Netflixovog serijala “Inventing Anna” koji ima 10 epizoda inspiriranih tekstom o njoj koji je izašao u New York Magazineu.

Prevarantica Anna Delvey je izašla iz zatvora i sada je na putu da postane influencerica (фото 1)

Također planira objaviti knjigu o pravnom sustavu. a koju je završila za vrijeme boravka u zatvoru. “Osjećam da imam puno za kazati na tu temu. Fokus je obično na tome kako je zatvor surovo mjesto. To uopće nije bilo moje iskustvo.” – kazala je.

U ovom slučaju bi se trebalo zapitati i o njezinim motivima s obzirom na prirodu njenih zločina i opsjednutost novcem. Honorar koji je dobila od Netflixa je iskoristila za otplatu dugova, a navodno joj je ostalo samo 110 tisuća dolara. Činjenica da sada gradi isplativiju karijeru baziranu na svom lažnom životu ne treba nikoga čuditi. To je tipična Anna Delvey.

Prevarantica Anna Delvey je izašla iz zatvora i sada je na putu da postane influencerica (фото 2)

Ovaj članak je originalno objavljen na buro247.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

više