Search

Promocija hrvatske umjetnosti u New Yorku

Promocija hrvatske umjetnosti u New Yorku

Kroz IKON Arts Foundation


Image: PR

IKON Arts Foundation iz New Yorka, nova je zaklada za promociju hrvatske kulture i umjetnosti koja svoj rad započela predstavljanjem radova Marka Tadića na PULSE Contemporary Art Fair, od 8 - 11. svibnja u New Yorku

Marko Tadić predstavljen je serijom kolaža "Accumulation of Images From Below" te je nominiran za nagradu PULSE Prize, a predstavljanje je realizirano u suradnji IKON Arts Foundation i nezavisne kustosice Brankom Benčić.

Promocija hrvatske umjetnosti u New Yorku (фото 1)

IKON Arts Foundation neprofitna je kulturna organizacija sa sjedištem u New Yorku usmjerena na promicanje rada hrvatskih umjetnika, dizajnera i filmaša u SAD-u. Zakladu su osnovale Linda Mateljan i Katarina Miličević koje su višegodišnje iskustvo u kreativnim industrijama, biznisu i marketingu, iskoristile kako bi promovirale hrvatske umjetnike na američkoj sceni. IKON Arts Foundation promociju realizira putem web-stranice i organizacijom projekata, a web-stranica IKON Arts Foundation funkcionira kao platforma na engleskom jeziku koja donosi informacije iz vizualnih umjetnosti, dizajna, filma, te služi kao baza podataka.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više