Search

Prosinac u znaku kreative: Tri talentirane domaće umjetnice, jedan Pop up i jedna divna radionica keramike

Prosinac u znaku kreative: Tri talentirane domaće umjetnice, jedan Pop up i jedna divna radionica keramike

U Botaničaru se sprema prava poslastica

Tekst: L.L.


Image: Privatna arhiva

Kada se udruže tri sjajna brenda i odluče organizirati malu, ali slatku prodaju svojih ručno rađenih predmeta na jednom od najposebnijih mjesta u gradu, to instantno postaje prilika koja se ne propušta. Tako 14. prosinac obavezno rezervirajte za odlazak u Botaničar jer upravo tamo brendovi Terra, Sitolab i Apetitlih otvaraju jednodnevni Pop up dućan u kojem ćete moći pronaći ponešto za sebe, ali i idealne božićne poklone za najdraže.

Prosinac u znaku kreative: Tri talentirane domaće umjetnice, jedan Pop up i jedna divna radionica keramike (фото 1)

Pop up će u Botaničaru biti otvoren od 11 do 17 sati, a na jednom mjestu moći ćete pronaći originalne primjerke kuhinjskog tekstila čiji će slikoviti motivi obrisati monotoniju u baš svakoj kuhinji, a iza kojih stoji Ivana Strgar i njezin brend Apetitlih. Brend Sitolab i Sanja Stojković u Botaničar donose limitirane primjerke odjevnih predmeta i modnih dodataka s originalnim otiscima, dok Tea Radić, koja stoji iza brenda Terra, za posjetitelje priprema pravu poslasticu u obliku lijepih, funkcionalnih komada keramičkog posuđa. Zaštitni znak njezinog brenda, Pinch cup šalice, vjerujte, svakako želite imati u svojoj kolekciji omiljenih šalica za prvu jutarnju kavu ili čaj.

Prosinac u znaku kreative: Tri talentirane domaće umjetnice, jedan Pop up i jedna divna radionica keramike (фото 2)

Osim prodaje, Tea je za sve zainteresirane pripremila i čak dvije radionice keramike. Iste će se održati u prostorima škole za Dizajn interijera Mirjane Mikulec 15. prosinca od 11 do 18 sati, a za razliku od prethodnih, kako najavljuje Tea, ove će dvije biti nešto drugačije, obojene u blagdansko ruho. Više informacija uskoro na Facebook stranici Botaničara.

Leave a comment

više