Search

Provedite noć u Prirodoslovnom muzeju u New Yorku

Provedite noć u Prirodoslovnom muzeju u New Yorku

Iskustvo poput onog u filmu "Noć u muzeju"


1. kolovoza će se u New Yorku održati neobična Noć muzeja

Po Prirodoslovnom muzeju neće se kretati mase ljudi kakve smo navikli viđati na ovoj internacionalnoj manifestaciji, nego će svoju propusnicu dobiti samo 150 gostiju od kojih svi moraju biti stariji od 21 godinu. Posjetitelji će zalaziti u puste muzejske galerije te jedan na jedan moći promotriti krdo slonova, Indijance ili dinosaura T-rexa, a imat će i mogućnost provođenja noći u ovom fascinantnom zdanju kao što je to učinio Ben Stiller u istoimenom filmu.

Prije nego što započne večera s noćenjem, gosti će se morati preodjenuti u odjeću za spavanje (s time da pidžame nisu dopuštene) te razmotati spavaće vreće u sjeni 29-metarskog plavetnog kita. Gostima će se služiti šampanjac, a očekuje ih i posebno prikazivanje serijala "Dark Universe" genijalnog znanstvenika Neila Degrassea Tysona.

Provedite noć u Prirodoslovnom muzeju u New Yorku (фото 1)

Gosti svoje ulaznice mogu kupiti po cijeni od 375 dolara, u što je uključena večera od tri slijeda, ponoćni snack i lagani doručak. Svi sretnici koji uspiju dobiti karte moći će istraživati muzej od 18:30 navečer pa sve do 9 sati ujutro.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više