Search

Sanjate o kauču iz Central Perka? Uskoro počinje humanitarna aukcija rekvizita iz serije \"Prijatelji\"!

Sanjate o kauču iz Central Perka? Uskoro počinje humanitarna aukcija rekvizita iz serije "Prijatelji"!

Još jedan u nizu događaja kojima se obilježava 25. godina od početka emitiranja

Tekst: M.M.


Image: Warner Bros.

Ako je ikome promaknulo, ove se godine obilježava 25. godišnjica od početka emitiranja jedne od najpopularnijih serija svih vremena, nezaboravnih "Prijatelja", a naravno, veliki je jubilej popraćen cijelim nizom popratnih aktivnosti.

Kao da činjenica da se Jennifer Aniston napokon priključila Instagramu i šuškanja da HBO Max radi specijalno reunion izdanje serije povodom obljetnice, iz Warner Brothersa stiže još jedna vijest koja bi najzagriženije fanove mogla baciti u delirij. Naime, planira se aukcija rekvizita sa snimanja, među kojima se nalazi i legendarni žuti kauč iz Central Perka, Joeyjeva Hugsy lutkica, brojni kostimi, a fanovi će moći osvojiti i originalne scenarije iz serije, potpisane od strane glumačke ekipe.

Sanjate o kauču iz Central Perka? Uskoro počinje humanitarna aukcija rekvizita iz serije "Prijatelji"! (фото 1)

Globalno nadmetanje održat će se od 3. do 17. prosinca na stanici Giving Tuesday, a sav prihod od prodaje donirat će se organizaciji The Trevor Project, najvećoj globalnoj organizaciji za prevenciju samoubojstva i intervenciju za mlade ljude pripadnike LGBTQ+ zajednice, a pridbilježiti se za sudjelovanje u aukcijimožete na stranici Prop Store.

U galeriji pogledajte samo djelić rekvizita koji će se naći na, ako nas pitate, najatraktivnijoj aukciji ove godine!

Leave a comment

više