Search

Stigao glazbeni film "The Odyssey" benda Florence + The Machine

Od redatelja Vincenta Haycocka

Image: buro247.ru

"The Odyssey" je kompilacija već viđenih videospotova, uklopljena u smislenu video priču u trajanju od oko 45 minuta, a čiju režiju potpisuje Vincent Haycock

Da priča oko posljednjeg studijskog albuma nije završila dokazuje činjenica kako je britanski indie rock bend Florence + The Machine objavio u cijelosti najavljivani film "The Odyssey". Radi se o kompilaciji videospotova uklopljenih u film u trajanju od oko 45 minuta, čiju režiju potpisuje već dugogodišnji suradnik benda, redatelj Vincent Haycock. Naime, "The Odyssey" tako uključuje videospotove za "What Kind Of Man", "How Big How Blue How Beautiful", "St. Jude", "Ship To Wreck", "Queen Of Peace" i "Delilah", ali i posljednji za novu pjesmu "Third Eye".

Stigao glazbeni film "The Odyssey" benda Florence + The Machine (фото 1)

"Ovo je jedan jako osoban projekt za mene, a proizašao je iz dugotrajnog razgovora između Vincea i mene dok smo stvarali album "How Big How Blue How Beautiful". Ispričala sam mu sve o svom ljubavnom krahu, kroz što sam sve prošla tada, kako sam osjećala da nemam kontrolu nad ičime, slomljenom srcu i kako sam shvatila da se moram promijenit da bih bila slobodna. Tada smo zajednički odlučili da moramo još jednom ispričati tu moju priču" objasnila je frontmenica benda Florence Welch svoju motivaciju za stvaranjem filma "The Odyssey". "Ovo je jedna vrsta epskog uratka, ovo je putovanje. Metaforično putovanje i svojevrsni bijeg od unutarnjih demona, kontroliranja samoga sebe i povratak originalnoj Florence…" nadodao je redatelj Haycock.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više