Search

Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu

Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu

Tekst: BURO.


Narator nas uvodi u trailer sljedećim riječima: „ovo su stvari od kojih su napravljene bajke: princ i princeza na dan svog vjenčanja. Bajke se u ovom trenutku završavaju jednostavnom rečenicom I živjeli su sretno do kraja života.“

Potom vidimo scenu za scenom i postaje nam jasno da će princeza Diana (Emma Corrin) i Princ Charles (Josh O'Connor) biti glavni protagonisti u četvrtoj sezoni Netflixove serije „The Crown“. Vidjet ćemo i Gillian Anderson u ulozi Margaret Thatcher koja će, pored princeze, biti još jedan trn u oku kraljice. Svi fanovi serije su najviše očekivali ovu sezonu zbog Diane i vjerujemo da neće ostati razočarani trailerom. Netflix je seriju najavio na Twitteru s fotografijama iz nove sezone uz caption „Change is coming“ 15th November.

Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu (фото 1)
Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu (фото 2)

Time je službeni početak nove sezone potvrđen za 15.studeni i ako ćemo suditi po najavi, ovo bi mogla biti najbolja sezona do sada. Vjerojatno smo u hypeu zbog same priče o Diani i činjenice da ćemo saznati kako su je pripremali i izabrali za ulogu sljedeće kraljice.

Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu (фото 3)
Stigao je trailer za seriju “The Crown” i jedva čekamo četvrtu sezonu (фото 4)

Ovdje možete pogledati trailer.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više