Search

Što biste voljeli vidjeti na fasadi MSU-a?

Što biste voljeli vidjeti na fasadi MSU-a?

Otvoreni poziv Animation goes MSU!

BURO.

Image: PR

Kao nastavak uspješne suradnje započete 2012., Animafest Zagreb u suradnji s Muzejem suvremene umjetnosti objavljuje otvoreni poziv Animation goes MSU!

Animafest Zagreb 2015. poziva sve zainteresirane da prijave svoje site-specific animirane radove za medijsku fasadu MSU-a te svjetske povjesničare, teoretičare animacijskih studija te ostale stručnjake i znanstvenike da sudjeluju na Međunarodnom znanstvenom skupu Animafest Scanner II 2015.

Kao nastavak uspješne suradnje započete 2012., Animafest Zagreb u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti objavljuje otvoreni poziv Animation goes MSU! za trokanalne site-specific animirane radove u trajanju do 10 minuta koji će se prikazati na medijskoj fasadi MSU-a. Odabrani radovi prikazivat će se na medijskoj fasadi od 26. svibnja do 14. lipnja 2015. u sklopu Festivala. Prijave radova traju do 22. ožujka 2015.

Što biste voljeli vidjeti na fasadi MSU-a? (фото 1)

S ciljem stvaranja sinergije teorijskog i praktičnog diskursa, kao i razmjene između autora i znanstvenika, drugi Međunarodni znanstveni skup 'Animafest Scanner II 2015' održat će se 10. i 11. lipnja 2015., a međunarodni filmski i medijski znanstvenici pozivaju se da predstave najnovija otkrića s područja animacije. Ovogodišnji glavni govornik bit će Giannalberto Bendazzi, slavni filmski teoretičar, kritičar i profesor, ujedno i prvi dobitnik Animafestove nagrade za izniman doprinos proučavanju animacije. Prijave za sudjelovanje traju do 1. ožujka 2015.


25. svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb održat će se od 9. do 14. lipnja 2015. u Zagrebu, prvi put integrirajući kratkometražno i dugometražno izdanje i predstavljajući animirane filmove svih dužina.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više