Search

Suradnja hrvatskog dizajnera i DJ-a skupine Massive Attack

Suradnja hrvatskog dizajnera i DJ-a skupine Massive Attack

Na predstavi "Troia's Discount"


Image: PR

Hrvatski dizajner i DJ skupine Massive Attack odlična su preporuka za predstavu "Troia's discount" koja će premijerno biti prikazana u zagrebačkoj Tvornici kulture ove subote, 29. studenog

Hrvatski dizajner Matija Čop potpisuje kostimografiju za predstavu "Troia's Discount", a uz njega na predstavi surađuju Massimo Passante (Max) i Gerardo Cinquegrana (Tali Freaks), oblikovatelji glazbe i zvuka, inače stalni suradnici kolektiva Massive Attack koji će partyjem zabaviti kazališnu publiku odmah nakon premijere ove subote, 29. studenog u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Suradnja hrvatskog dizajnera i DJ-a skupine Massive Attack (фото 1)

"Troia's Discount" slavan je talijanski tekst koji snažno progovara o disfunkcionalnoj potrošačkoj identifikaciji, a dizajnera Matiju Čopa privukao je svojom poetikom. Za njega je ovo suvremen komad u kojem se svatko može pronaći, a redatelj Nenad Glavan dozvolio mu je da u predstavu unese mnoštvo modnih referenci koje će oduševiti sve poznavatelje mode i pop kulture. Didona kao Lady Gaga, scene koje evociraju LaChapellove i druge slavne editorijale, koreografija inspirirana kultnom skupinom Kazaky, ova predstava je prava poslastica za sve modne insidere.

"U ovoj predstavi sve je kao fashion show sa snažnim performativnim epizodama." ističe Matija, koji u svoju biografiju ubraja i rad na video spotu modne ikone Lady Gage te nastup na reviji Mittelmoda u Milanu 2013.

Suradnja hrvatskog dizajnera i DJ-a skupine Massive Attack (фото 2)

Predstava "Troia's Discount" u koprodukciji Zagrebačkog kazališta mladih, Tvornice kulture Zagreb i Umjetničke organizacije SKOP reprizno će biti izvedena u nedjelju 30. studenog i ponedjeljak 1. prosinca, a ulaznice su dostupne na blagajni ZKM-a i Tvornice.

Suradnja hrvatskog dizajnera i DJ-a skupine Massive Attack (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više