Search

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone

Šibenik dobiva novi muzej

Image: Šibenikin

Šibenski biser tvrđava Barone ovog petka, 29. siječnja, u Noći muzeja svečano otvara svoja vrata i postaje visokotehnološki muzej koji će spojiti suvremenost i tradiciju

Tvrđava Barone ovog petka točno u 18 sati otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane da sudjeluju u otvaranju novog visokotehnološkog muzeja koji će spajati suvremenost i tradiciju. Posljednji radovi priveli su se kraju i sve je spremno za veliko finale, a Šibenčani imaju jedinstvenu priliku besplatno razgledati tvrđavu i tijekom nadolazećeg vikenda. Za otvorenje su u pripremi posebne atrakcije poput holograma baruna Degenfelda kojeg će utjeloviti šibenski glumac Šime Bubica, dok će šibenskog plemića Franu Divnića glumiti zagrebački glumac Ivan Ožegović.

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone (фото 1)

Svjetlosna igra laserskih zraka, kao i specijalna gastronomska priča začinit će ovaj veliki događaj za grad Šibenik. Sofisticirana digitalna oprema znak je prepoznatljivosti ove tvrđave i ujedno atrakcija koja će, uz fascinantan pogled na Šibenik, biti razlog da se posjetitelji popnu do Baronea, a tradicionalna Noć muzeja zaokružit će ovu lijepu priču. 

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone (фото 2)

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone (фото 3)

Svečano otvaranje obnovljene tvrđave Barone (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više