Search

Tko je sve osvojio SAG nagrade?

Tko je sve osvojio SAG nagrade?

Viola Davis, Emma Stone, Denzel Washington


Image: Promo

Odlična serija "Stranger Things" i glumice Emma Stone i Viola Davis samo su neki od pobjednika sinoć održanoj dodjeli nagrada Udruženja glumaca (Screen Actors Guild)

Nije bilo sumnje da će i ovo okupljanje proći bez osvrta na novog američkog predsjednika. Dodjela nagrada kao da ja pala u drugi plan, mnogi su u svojim govorima imali napadačke stavove i osjetilo se snažno iskazano nezadovoljstvo. No, ipak je razlog okupljanja bila dodjela nagrada Udruženja glumaca (Screen Actors Guild), a gdje su briljirala mnoga poznata imena. 

Nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu odnijela je Emma Stone s likom Mie iz filma La LaLand, dok je nagradu za najboljeg glumca osvojio Denzel Washington za ulogu u filmu Fences. Nagradu za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji dobila je Julia Louis - Dreyfus iz serije Veep, a mušku je osvojio William H Macy iz serije Besramnici. Nagradu za najbolji casting osvojila je humoristična serija "Narančasta je nova crna", a u žanru drame, fantastična "Stranger Things". Kompletan popis dobitnika pronađite ovdje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više