Search

Večeras u sklopu ZFF-a pogledajte jedan od najboljih slovenskih filmova snimljenih u posljednje vrijeme

Večeras u sklopu ZFF-a pogledajte jedan od najboljih slovenskih filmova snimljenih u posljednje vrijeme

"Ivan"


Image: PR

Večeras u kinu Tuškanac u 19:30 gledamo po mnogima najbolji slovenski film u zadnjih nekoliko godina - "Ivan"... A Büro 24/7 ima i nekoliko ulaznica za podijeliti!

U 19:30 u kinu Tuškanac gledamo po mnogima najbolji slovenski film u zadnjih nekoliko godina. Novi film poznatog redatelja Janeza Burgera "Ivan" na Festivalu slovenskog filma osvojio je niz priznanja, uključujući i nagrade za najbolji film, scenarij i glavnu glumicu. Ova napeta drama o pogrešnim odlukama i ženi koja pronalazi svoje mjesto u svijetu krojenom po mjeri muškarca nastala je i u hrvatskoj koprodukciji i prikazuje se izvan konkurencije u programu Ponovno s nama.

Večeras u sklopu ZFF-a pogledajte jedan od najboljih slovenskih filmova snimljenih u posljednje vrijeme (фото 1)

Mara je beznadno zaljubljena u Roka, beskrupuloznog biznismena s kojim ima izvanbračno dijete. Kada se nađe pod optužbama za poslovni kriminal, Roka napuste svi prijatelji, te on nagovara Maru da zajedno pobjegnu i prisili je da bira između njega i djeteta. Ivan je na Festivalu slovenskog filma osvojio niz priznanja, uključujući i nagrade za najbolji film, scenarij i glavnu glumicu. Kratki film Janeza Burgera "Na sunčanoj strani Alpa" prikazan je na 5. izdanju ZFF-a. Janez je s Janom Cvitkovičem suosnivač producentske kuće Staragara u sklopu koje je nastao Cvitkovičev nagrađivani film Odgrobadogroba prikazan i na ZFF-u.

Ovim putem dijelimo 2x2 ulaznice za večerašnju projekciju filma "Ivan" u kinu Tuškanac u 19:30 sati. Najbrži koji se jave na mail info@buro247.hr sa svojim podacima (ime i prezime) mogu računati na večerašnji filmski provod.

više