Search

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima!

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima!

I sam je "sladak kao šećer"


Image: Instagram

Ne postoji osoba na svijetu koja ne voli barem neki oblik slastice ili deserta, a ovaj muzej oduševit će svakog sladokusca!

Ako vam je najdraži dio obroka slatki desert na kraju, onda biste jednom u životu trebali posjetiti ovaj muzej u Manili na Filipinima, koji je posvećen upravo desertima! Sastoji se od osam soba, a svaka od njih odmah izaziva zazubice te su pune različitih vrsta slastica. Tako ćete u ovom muzeju pronaći sladolede, gumene bombone, šećernu vunu, sljezove kolačiće, žvakaće gume, krafnice i još mnogo toga što će potaknuti u vama još veću želju za slatkim. U muzej se ulazi kroz veliku rupu unutar donuta i zatim preko ružičastog tobogana dolazite u svoje slatke snove.

Možete izabrati između "Naughty" i "Nice" puta i na njima ćete hodati između šećernih štapića ili ćete se naći u začaranoj "šumi" šećerne vune gdje možete "ubrati" svoju omiljenu slasticu. Da, da, u ovom muzeju možete i jesti svoje omiljene deserte. Ovo jedinstveno mjesto još nudi i vrata od sljezovih kolačića, trampoline od gumenih bombona, slatke duge i zanimljive činjenice o vašim omiljenim poslasticama, kao što su na primjer odgovori na pitanja - zašto postoji rupa u krafnama ili kako je nastala šećerna vuna? Vrlo brzo je postalo hit "Insta - worthy" mjesto, koje posjećuju brojni turisti. Ovaj projekt nastao je iz ideje koju su osmislili Tasha Reyes, Katrina Lacap i Joseph Moore, koji su htjeli podijeliti svoju ljubav prema hrani i putovanjima. Ako ste planirali odmor u nekoj egzotičnoj državi ili Filipinima - ovaj muzej biste svakako trebali posjetiti.

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 1)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 2)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 3)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 4)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 5)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 6)

Zavirite u ovaj muzej koji je posvećen desertima! (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više