Search

Želite li sjedalo u riječkom HNK-u Ivana pl. Zajca s vlastitim imenom?

Želite li sjedalo u riječkom HNK-u Ivana pl. Zajca s vlastitim imenom?

Hvalevrijedan projekt "Obnovimo riječko kazalište"


Image: hnk-zajc.hr,
buro247.hr arhiva

Hrvatsko narodno kazalište Ivana pl. Zajca u Rijeci sve ljubitelje kazališne umjetnosti poziva na sudjelovanje u prijeko potrebnom projektu obnove kazališta koje, nažalost, već dulje vrijeme ne blista svojim punim sjajem

U službenoj objavi riječkog kazališta pozivaju se svi posjetitelji, poslovni partneri i ljubitelji kazališta da sudjeluju u obnovi najveće i najvažnije kulturne institucije grada Rijeke, koje bi započelo već sljedeće godine. Kao zahvala za podršku i donaciju Kazalište će ponuditi zainteresiranim pojedincima mogućnost da svaka obnovljena stolicu (za koju pojedinac uplati unaprijed dogovoreni iznos) nosi njegovo ime, također, u VIP knjižici kazališnih sezona 16/17 i 17/18 bi se navela imena svakog pojedinca koji je sudjelovao u obnovi Kazališta. U priopćenju HNK Ivana pl. Zajca stoji:

"Plan obnove Kazališta predviđen je u nekoliko etapa, a u prvoj fazi planira se obnoviti sjedalice u parteru, promijeniti otirače na ulasku u kazalište, staze na stepenicama, tepihe u kafiću na prvom katu i tepih u parteru.

Stolice u parteru nužno je kompletno iznova tapecirati, a za tu svrhu potrebno je koristiti materijale koje su nam odobrili konzervatori. Kao vjerne posjetitelje i ljubitelje Kazališta pozivamo vas da zajedno s nama sudjelujete u obnovi Kazališta i postanete nositelj imena jedne ili više sjedalica odnosno redova u parteru."

Cijelu obavijest pročitajte ovdje... Podržite umjetnost i pomozite obnoviti ovu važnu hrvatsku kulturnu instituciju!

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više