Search

Znamo koji streaming servis i kino omogućuju potpuno besplatno gledanje serija i filmova!

Znamo koji streaming servis i kino omogućuju potpuno besplatno gledanje serija i filmova!

Genijalne ideje!

Tekst: L.L.


Image: IMDB

Savjeti o samoizolaciji i minimalnom boravku u većim grupama ljudi postaju sve ozbiljniji. Upravo zato, ekipa koja stoji iza streaming servisa Pickbox NOW došla je na sjajnu ideju i korisnicima omogućila besplatno korištenje njihovih usluga. Oni su, naime, putem svojih društvenih mreža objavili poziv na solidarnost i odgovorno ponašanje, a kako bi doprinijeli zajednici u situaciji u kojoj smo se svi zajedno zatekli, korisnicima su omogućili potpuno besplatno gledanje serija i filmova.

"Pickbox NOW apelira na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu - kako pojedinaca tako i tvrtki. Naš mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupni su neograničeno na područjima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore“, napisali su na svojoj Facebook stranici i Instagram profilu, a zatim dodali i kako je za pristup potrebna tek registracija na njihovim stranicama.

Platformu Pickbox Now isprobali smo i sami pa otkrili kako skriva više nego zanimljive naslove te one koji će vam, nalazite li se u izolaciji, barem na nekoliko sati okupirati misli. Među filmovima pronašli smo nekoliko naslova iz uvijek zanimljivog serijala Agathe Christie, nastavke omiljenog Poirota, ali i neke od novijih serija i filmova, kako domaćih tako i stranih.

Da bi stvar bila još bolja, Pickbox u svojoj ideji nije ostao sam. Naime, iz Kina Mediteran također su pozvali ljude da ostanu kod kuće pa na njihovim stranicama potpuno besplatno pogledaju čak 22 filma. Dostupni filmovi prikazani su na prošlogodišnjem izdanju Festivala mediteranskog filma, a neki su, poručuju iz Kina Mediteran nagrađivana i svjetskim priznanjima.

Želite li se opustiti uz sjajna ostvarenja u trajanju od ukupno čak 2300 minuta, dovoljno je tek odabrati film, na predviđeno mjesto utipkati kod KARANTENA i isti pogledati potpuno besplatno. Vjerujemo da ćete, baš kao i mi, i vi na njihovom popisu pronaći nešto za sebe.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više