Search

Jahta koja s pravom može biti dom na vodi

Jahta koja s pravom može biti dom na vodi

La Petite Terrasse


Image: lujacdesautel.com

Arhitekt i dizajner jahti Lujac Desautel nominiran je u kategoriji najboljih mladih dizajnera na ovogodišnjem Boat International 2016 sa svojom dizajnerskom jahtom La Petite Terrasse, evo i zašto...

Renomirani arhitekt i dizajner jahti Lujac Desautel našao se među nominiranima na ovogodišnjem Boat International 2016 u kategoriji najboljih mladih dizajnera godine. Naime, njegova dizajnerska jahta imena La Petite Terrasse, inspirirana mediteranskom arhitekturom, zaintrigirala je žiri, osim svojim impresivnim izgledom i sa svojom prostranom terasom s koje se može pružati čaroban pogled na veliko morsko plavetnilo. Ovo dizajnersko morsko plovilo sjajno kombinira termine interijer i eksterijer na najbolji mogući način, a odlikuje ju nekoliko razina, kao i bazen, dio namijenjen za sunčanje, dok se sama unutrašnjost može pohvaliti sa čak 45 četvornih metara. Sve to skupa čini ju idealnim dizajnerskim domom na vodi.

Jahta koja s pravom može biti dom na vodi (фото 1)Jahta koja s pravom može biti dom na vodi (фото 2)Jahta koja s pravom može biti dom na vodi (фото 3)Jahta koja s pravom može biti dom na vodi (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više