Search

Mercedes-Benz predstavio zvijezdu na golf terenu

Stvoren za ljubitelje golfa


Image: Promo

Mercedes-Benz predstavio je svoj pravi sportski auto Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car

Suradnja Mercedes-Benz dizajnera, Daimlerovog Think & Act Tank Business Innovation odjela i poznatog proizvođača golf autića Garia rezultirala je autićem premium klase po mjeri svakog pravog zaljubljenika u golf.

Vozila s Mercedes-Benz dizajnom već se mogu pronaći na vodi, zemlji i u zraku, a sada ga se može vidjeti i na golf terenima. Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car prenosi nepogrešivi Mercedes-Benz dizajnerski izričaj senzualne čistoće kao definiciju modernog luksuza te dosljedno prati niz Mercedes-Benz hot i cool inteligentnih proizvoda.

Dok se golf pretvarao u premium sport s modernim licem, golf autići su desetljećima ostali nepromijenjeni. Zato je Mercedes-Benz 2013. godine pozvao sve zaljubljenike u golf i automobile iz cijelog svijeta da pošalju svoje ideje za Mercedes-Benz golf autić budućnosti. Najbolji prijedlozi u ovom dizajnerskom natjecanju bili su signal za početak razvoja novog golf autića pod Mercedes-Benz Style markom.

Mercedes-Benz predstavio zvijezdu na golf terenu (фото 1)

Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car definira novu klasu transporta za golf terene, a Gorden Wagener, direktor dizajna kompanije Daimler AG to objašnjava ovako: "S našim Mercedes-Benz Golf Car autićem ponovo smo osmislili svijet golf autića. Mercedes-Benz znači moderan luksuz, a golf je autentičan dio ove teme. Stoga, prijenos našeg automobilskog dizajnerskog izričaja u ovaj Golf Car nešto je sasvim prirodno, čime smo stvorili proizvod koji je istovremeno senzualan i čist."

Dr. Jens Thiemer, potpredsjednik odjela marketinga Mercedes-Benz automobila poručio je: "S ovim Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car autićem nudimo tehnološki napredni golf autić koji je jedinstven i posebno razvijen za golfere i sport u kojem uživaju."

Mercedes-Benz predstavio zvijezdu na golf terenu (фото 2)

Marka Mercedes-Benz veliku važnost pridaje dizajnu. Pod markom Mercedes-Benz Style također kreira moderan luksuz po kojemu je marka poznata i izvan svijeta automobila.

Mercedes-Benz je aktivan i svijetu profesionalnog golfa od 1980-ih. Od 2008. do 2013. godine Mercedes-Benz je bio međunarodni partner najprestižnijeg golf natjecanja na svijetu, Masters u Augusti, a od 2014. je jedan od tri globalna sponzora. Što se tiče amaterskog golfa, MercedesTrophy 2016. sada je u svojoj 27. godini. MercedesTrophy je svjetski pozivni turnir za amatere u kojem se svake godine natječe 60.000 golfera iz 60 zemalja.

Mercedes-Benz predstavio zvijezdu na golf terenu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više