Search

Moćniji i jači Mini John Cooper Works

Moćniji i jači Mini John Cooper Works

Spreman za cestu


Image: buro247.sg

Malena, a moćna crno-crvena zvjerka

Od Mini Coopera ne biste očekivali sportsko vozilo namijenjeno za utrke, međutim, novi redizajnirani model mogao bi vas ugodno iznenaditi po pitanju svojih performansi. Za početak, novi model opremljen je snažnim 2.0-litrenim motorom s četiri cilindra koji razvija 231 KS (170KW) s okretnim momentom od 320 Nm. To znači da će vaš novi ljubimac moći ubrzati od 0 do 100 km/h u svega 6,1 sekundi, čime se novi Mini prometnuo među vrhunske sportske automobile. 

Unutrašnjost ovog moćnog vozila, kao i njegov eksterijer, dekorirana je u kombinaciji crvene i crne koja se proteže od sjedala, preko mjenjača pa sve do volana. Strastvenim ljubiteljima sportskih modela ovo bi moglo predstavljati ugodno iznenađenje jer je u većini sportskih modela interijer najčešće uređen u tamnim nijansama. 

Moćniji i jači Mini John Cooper Works (фото 1)

Komentirajući najnovije izdanje Minija, Peter Medalla, predsjednik Mini Asia tvrtke, kazao je: "Mini je svoju strast prema automobilskim utrkama gajio tijekom više od 55 godina i svojom najnovijom generacijom automobila konačno je ponudio ekstremnu zabavu koju ćete iskusiti tijekom vožnje."

Related articles

Buro 24/7 Selection

više