Search

Oklopni model Mercedes-Benz G63 koštat će milijun dolara

Oklopni model Mercedes-Benz G63 koštat će milijun dolara

Je li to pravi Batmobile?


Image: buro247.com/me

Novi Mercedes-Benz uistinu bismo mogli nazvati Batmobileom. Pogledajte kakvo je to luksuzno oklopno vozilo proizvela tvrtka Inkas Group, koje može biti vaše za nemalih milijun dolara

Tim tvrtke Inkas Group, koja se između ostalog bavi i proizvodnjom oklopnih vozila i čije se sjedište nalazi u Torontu, novom i moćnom Mercedes-Benz G63 modelu podario je novo ruho kojeg se ni predsjednička povorka ne bi posramila.

S pogonom na sva četiri kotača ovo je vozilo već zauzelo prvo mjesto u svojoj klasi, a nakon makeovera doseglo je cijenu od milijun dolara. Ova je cifra opravdana novim atraktivnim poboljšanjima koja uključuju elektroluminiscentno neprobojno staklo, neprobojnu karoseriju koja će odoljeti i streljivu visokog kalibra, a to se odnosi i na pod automobila koji je otporan na određene vrste eksplozivnih naprava. Kamera za vožnju unatrag omogućuje vidljivost od 360 stupnjeva, a model automobila krasi karoserija u atraktivnoj mat boji koja dodatno naglašava sigurnosni kapacitet automobila.  

Oklopni model Mercedes-Benz G63 koštat će milijun dolara (фото 1)

Onaj tko traži ovakvu razinu sigurnosti, nesumnjivo je vrlo zaposlena i vrlo važna osoba. Stoga je ovaj automobil opremljen interijerom koji može funkcionirati poput pokretne sobe za sastanke, budući da nudi mogućnost satelitskog povezivanja. Visokokvalitetni dizajn unutrašnjosti automobila odgovara visokoj razini tehničkih karakteristika automobila, što podrazumijeva sjedala od vrhunske kože i prostranost zahvaljujući kojoj se putnici potpuno mogu ispružiti u automobilu. Mogli bismo reći da sve navedene karakteristike ovog istinskog Batmobilea ipak opravdavaju visoku cijenu.  

Related articles

Buro 24/7 Selection

više