Search

Ostvarenje automobilskih snova uz Maserati Ghibli

Ostvarenje automobilskih snova uz Maserati Ghibli

Vozilo sa sportskim karakterom


Image: buro247.ru

Sportska limuzina s četirima vratima stiže nam iz radionice talijanskih luksuznih automobila, a krije se pod imenom Maserati Ghibli i predstavlja prvi automobil E-segmenta čiji vas dizajn neće ostaviti ravnodušnima

Dizajn novog Maseratija Ghibli može se pohvaliti sportskom elegancijom i dinamičnim linijama s prepoznatljivim dugačkim, glatkim "nosom" na kojem se ponosno sjaji logo u obliku oštrog trozupca.

Ghibli je prvi automobil u povijesti talijanskog premium brenda koji je odvažno krenuo u misiju masovnog širenja na tržištu. Ipak, tvrtka se nije odmaknula od tradicije prodavanja ekskluzivnog luksuza koji je na vrlo lijep način ugrađen u dizajn interijera vozila. Skupocjeno drvo i koža Poltrona Frau, svileni detalji s potpisom kuće Ermenegildo Zegna, sportski dizajn ploče s instrumentima, mačkasti oblik prednjih LED svjetala i elegantna rešetka čine ovaj automobil vrhunskim praznikom za oči.

A ispod impresivne karoserije krije se šest-cilindarski 3.0 motor s turbo-punjačem, osam-stupanjskim automatskim mjenjačem i stražnjim pogonom ili pogonom na sva četiri kotača. Novi Maserati Ghibli ima ubrzanje od 4,8 sekundi do 100 km/h, dok njegova maksimalna brzina iznosi 284 km/h. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više