Search

Ova superjahta je vila, ali na vodi

Ova superjahta je vila, ali na vodi

Taboo


Image: Gill Schmid Design

Ovo superjahta imena Taboo odvest će vas doslovno u jednu nevjerojatnu luksuznu galaksiju iz koje se nećete poželjeti vratiti

Ako ste mislili da ste vidjeli već sve što se može smatrati luksuzom, priča tek počinje. Dovoljno je da samo pogledate i zavirite u superjahtu imena Taboo iza čijeg dizajna stoji Gill Schmid Design, čija se vrijednost procjenjuje na oko 100 milijuna dolara. Taboo se tako osim raskošne vanjštine može pohvaliti i još raskošnijim interijerom poput kakve plutajuće vile, a doslovno vas može odvesti do bilo kojeg morskog kraja svijeta. Naravno, ova jahta ima i na raspolaganju helikopter, podmornicu, hidroavion i sve što vam doslovno srce može poželjeti. Tu su i mini plaža, teretana, casino, kao i noćni klub, unutarnji bazen i jacuzzi, akvarij, nekoliko paluba i nevjerojatan luksuzni sadržaj kojem baš nitko ne bi mogao odoljeti. Ovaj, kako ga vole nazvati i "party brod", može primiti 25 gostiju plus naravno, oko 40 članova posade i osoblja.

Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 1)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 2)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 3)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 4)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 5)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 6)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 7)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 8)Ova superjahta je vila, ali na vodi (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više