Search

Pariški Colette concept store predstavio svoju verziju kultne Vespe

Pariški Colette concept store predstavio svoju verziju kultne Vespe

Ručno oslikani unikat


Image: buro247.ru

Najpoznatiji pariški concept store Colette u suradnji s talijanskim proizvođačem skutera predstavio je svoju verziju popularne Vespe, naravno, u limitiranom izdanju

U čast 70 godina postojanje kultne Vespe, simbola Italije, o čemu smo i nedavno pisali ovdje, omiljenog nam i praktičnog skutera, najpoznatiji pariški concept store Colette odlučio je to obilježiti na svoj način. Naime, oni su skuter u potpunosti restaurirali i pojačali mu motor koji je sad gotovo nečujan, ali ga, što je još atraktivnije, ručno oslikali i dodatno impregnirali njegovu konstrukciju od prešanog čelika. Sve u cilju kako bi ga maksimalno zaštitili i osigurali mu dugotrajnost za njegovog novog potencijalnog vlasnika. Ova Colette Vespa u modro-bijeloj izvedbi trenutno krasi izlog pariškog dućana, unikat je i cijena mu iznosi oko 3.600 američkih dolara.

Pariški Colette concept store predstavio svoju verziju kultne Vespe (фото 1)Pariški Colette concept store predstavio svoju verziju kultne Vespe (фото 2)Pariški Colette concept store predstavio svoju verziju kultne Vespe (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više