Search

Pogledajte nove modele Smart automobila

Pogledajte nove modele Smart automobila

Urbani automobil idealan za gradsku vrevu

BURO.


Image: Smart

Ove srijede Berlin je bio domaćin svjetske premijere novih Smart modela

Kad Smart organizira događanje možete biti sigurni da vas očekuje iskustvo na najvišem nivou. Čak 800 novinara, VIP uzvanika i buyera sa svih strana svijeta okupilo se u srijedu u Berlinu za veliku svjetsku premijeru novih modela najpopularnijeg urbanog automobila. Cjelodnevna prezentacija održana je na nekoliko različitih lokacija u Berlinu, uz predavanja stručnjaka koji su kupcima i novinarima podrobno objasnili sve karakteristike novih modela, ali i upoznali prisutne s filozofijom urbanog življenja i ekološkog samoodržavanja u velikim svjetskim gradovima.

Smart

Direktorica Smart automobila, energična Annette Winkler ponosno je izjavila da nitko na tržištu nije stvorio takvu fuziju funkcionalnosti i emotivne povezanosti s kupcima kao Smart: "Novi modeli fortwo i forfour predstavljaju već dokazani koncept, ali s poboljšanjima u svakom smislu - više mjesta, velik izbor boja, više opreme i više zabave u gradskoj vožnji. Jedina nepromijenjena stavka je duljina automobila koja iznosi 2,69 metra u modelu smartfortwo. Model smartforfour ima duljinu 3,49 metra", kazala je Winkler. Nova edicija Smart automobila nastala je u suradnji s kućom Renault.

Smart

Smart

Novi smart pogonjen je najmodernijim tri-cilindarskim motorom snage 45 kW/60 KS, 52 kW/71 KS i 66 kW/90 KS, dok se prijenos snage vrši pet-stupanjskim ručnim mjenjačem ili twinamic automatskim dual clutch mjenjačem. Kupcima će na raspolaganju biti tri paketa opreme: Passion, Prime i Proxy, kao i brojna druga oprema od koje su neki elementi dosad bili rezervirani isključivo za automobile više klase.

Smart

Smart

Nova Smart generacija očekuje se na tržištu Europe, a tako i Hrvatske, u studenom 2014. godine. Cijena za Smart fortwo će biti bliska cijenama trenutačno aktualnog modela, dok će nadoplata za Smart forfour biti samo 600 eura.

Smart

Smart

Related articles

Buro 24/7 Selection

više