Search

Predmet žudnje: Smart FORtwo automobil by The Rodnik Band

Predmet žudnje: Smart FORtwo automobil by The Rodnik Band

Najotkačeniji dizajn sezone

Urednik: BURO.


Image: PR

Londonski The Rodnik Band osmislio je Smart FOR Art dizajn novog Smart FORtwo modela

Nadolazeći Smart Fashion Week Zagreb, osim iščekivanih revija renomiranih domaćih dizajnera te odličnih stranih dizajnerskih imena koja svoje kolekcije predstavljaju na Fashion Weekovima u Londonu, Parizu, Madridu, Berlinu i Istanbulu, priprema nam mnoga iznenađenja i uzbudljivosti. Jedna od njih sigurno je suradnja londonskog The Rodnik Banda i Smarta. S obzirom da su najnoviji modeli Smart vozila, FORtwo i FORfour nedavno premijerno prikazani u Zagrebu, publika će na Smart Fashion Weeku Zagreb imati priliku vidjeti ekskluzivan dizajn modernog gradskog vozila za dvoje - FORtwo modela s potpisom londonskog pop art brenda iza kojeg stoji poznati dizajner Philip Colbert.

smart
Tako će prvi dan Smart Fashion Weeka Zagreb, u petak, 28. studenog, publika u zagrebačkom Hypo Centru osim u proljetno/ljetnoj kolekciji ovog brenda uživati i u prezentaciji veselog Smart FOR Art FORtwo modela na pisti. Osim jedinstvenog umjetničkog potpisa na novom Smart FORtwo modelu, Philip Colbert osmislio je i odlične Smart FOR Art T-shirtice za koje smo sigurni da će postati pravi modni hit komad zagriženih domaćih fashionistica.

Smart

Povodom ove suradnje Philip je izjavio kako obožava doći u Zagreb gdje se osjeća kao počasni građanin te kako mu je posebno drago što je osmislio dizajn za cool vozilo koje je zapravo pravo malo umjetničko djelo. "Volim kada dobijem priliku spojiti neke svakodnevne proizvode koje ljudi vole sa zabavnom stranom umjetnosti. The Rodnik Band je veseo, otkačen, pozitivan i muzikalan - sve je to i Smart te sam ponosan što sam dobio priliku osmisliti dizajn za novi model Smarta."

Smart

Smart FORtwo model jedinstven je u gradu upravo zbog svojih karakteristika - agilan, okretljiv, komforan, idealan za gradski ritam vožnje. "Željeli smo nov, urban, dinamičan, moderan i praktičan model Smarta povezati s dizajnerom kojeg krase upravo navedeni epiteti. The Rodnik Band je sve to, pa čak i više. Proteklog tjedna model je uspješno prezentiran hrvatskoj publici, a sigurna sam kako će sve poklonike vozila tog tipa naš redizajnirani model također oduševiti. Cilj nam je pružiti maksimalnu udobnost, pokretljivost, agilnost i praktičnost u minimalnom dizajnu, a Smart modeli potvrđuju kako ona stara 'mini je maksi' i dalje vrijedi." izjavila je Sanja Buterin, voditeljica odjela marketinga i PR-a Star Importa.

Svi posjetitelji Smart Fashion Weeka Zagreb dobit će priliku sudjelovati u zabavnom nagradnom natječaju "Smart Selfie" putem Instagrama. Fotografirajte se kraj Smart automobila koji će biti izložen u zagrebačkom Hypo Centru i postavite fotografiju na vaš instagram profil uz hashtag #WhatAreYouFor. Najbolji selfie osvaja bogat poklon paket Smart Fashion Weeka i Büro 24/7 portala.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više