
Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota
Le Bistro du Lion
Ovaj kompaktni kombi idealno će se uklopiti u gradski pejzaž. Njegova sposobnost transformacije oduševit će sve ljubitelje automobilskog dizajna, budući da se kombi može raširiti na duljinu dvaju kombija, a unutrašnjost Le Bistro du Liona krije dvije zone: zonu za kuhanje i zonu za posluživanje te čak i DJ pult.
Ovaj kombi sa svojom mobilnom kuhinjom i stolovima može ugostiti i do 30 ljudi, a u suradnji s tvrtkom Euromag Peugeot je ovo vozilo opremio dvjema pločama za roštilj, četirima indukcijskim pločama, fritezom, velikim hladnjakom od preko 400 litara te dodatnim 350-litarskim hladnjakom za piće i aparatom za espresso kavu. Prilikom dizajniranja vozila razvojni inženjeri na umu su imali i ekološku osviještenost pa vozilo za sobom neće ostavljati nikakav otpad zahvaljujući sustavu za recikliranje.
U sklopu reklamne kampanje renomirani francuski chef Sven Chartier će za vrijeme Milanskog tjedna dizajna, koji počinje 14. travnja, u Le Bistrou du Lion pripremati lokalna jela od organski uzgojenih namirnica, a nakon njega kombi se premješta na izložbu Expo 2015. koji se održava na drugom kraju Milana.