Search

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota

Le Bistro du Lion


Image: buro247.kz

Francuska automobilska tvrtka Peugeot odlučila je ljubav Francuza prema vrhunskoj kuhinji ugraditi u automobil te je osmislila jedinstveni koncept vozila Le Bistro du Lion koji se može pretvoriti u restoran, a posjetitelji Milanskog tjedna dizajna moći će ga pogledati uživo 14. travnja

Ovaj kompaktni kombi idealno će se uklopiti u gradski pejzaž. Njegova sposobnost transformacije oduševit će sve ljubitelje automobilskog dizajna, budući da se kombi može raširiti na duljinu dvaju kombija, a unutrašnjost Le Bistro du Liona krije dvije zone: zonu za kuhanje i zonu za posluživanje te čak i DJ pult.

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota (фото 1)

Ovaj kombi sa svojom mobilnom kuhinjom i stolovima može ugostiti i do 30 ljudi, a u suradnji s tvrtkom Euromag Peugeot je ovo vozilo opremio dvjema pločama za roštilj, četirima indukcijskim pločama, fritezom, velikim hladnjakom od preko 400 litara te dodatnim 350-litarskim hladnjakom za piće i aparatom za espresso kavu. Prilikom dizajniranja vozila razvojni inženjeri na umu su imali i ekološku osviještenost pa vozilo za sobom neće ostavljati nikakav otpad zahvaljujući sustavu za recikliranje. 

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota (фото 2)

U sklopu reklamne kampanje renomirani francuski chef Sven Chartier će za vrijeme Milanskog tjedna dizajna, koji počinje 14. travnja, u Le Bistrou du Lion pripremati lokalna jela od organski uzgojenih namirnica, a nakon njega kombi se premješta na izložbu Expo 2015. koji se održava na drugom kraju Milana. 

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota (фото 3)

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota (фото 4)

Prvi restoran na kotačima stiže iz Peugeota (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više