Search

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu?

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu?

Svi ga žele!


Image: buro247.kz

Riječ je o trenutno jednom od najprivlačnijih modela automobila koji na tržištu nema konkurenciju, a u prilog tome ide i činjenica da je namijenjen za široku upotrebu....

Kako su i obećali iz autokompanije Tesla, novi Model 3 napokon je stigao. Riječ je o revolucionarnom električnom automobilu koji je prije svega namijenjen širokim masama zbog svoje pristupačne cijene s obzirom na klasu o kojoj je riječ. Oni koji su ga već uspjeli testirati tvrde kako je uistinu riječ o nečem posebnom kada je u pitanju automobilska industrija i da nimalo ne čudi činjenica kako Tesla Model 3 žele trenutno svi. Naime, novi model u premium izdanju ima autonomiju od 500 kilometara, a od 0 do 96 km/h mu treba čak 5,1 sekunda. Kada pričamo o unutrašnjosti auta, ona je u minimalističkom izdanju, kombinacije kože i drva. 

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu? (фото 1)

Umjesto kontrolne ploče na kakvu smo navikli tu je središnji ekran na dodir, a krov automobila je u potpunosti ostakljen. Model 3 nema standardni ključ nego se u tom slučaju koristi pripadajuća aplikacija na mobitelu, a kao rezerva tu je ipak "ključ" koji nalikuje na kreditnu karticu. Ono što Model 3 čini toliko posebnim jest činjenica da se ne radi o skupocjenom modelu koji si može priuštiti tek uzak krug imućnih ljudi, nego o vrlo atraktivnom i naprednom autu koji će si moći priuštiti svatko s prosječnom plaćom. Skuplja verzija automobila iznosi oko 45.000 dolara, a Tesla ih sada mora proizvesti oko 500.000 primjeraka koliko ih je već naručeno. Ukratko, riječ je o inovativnom modelu koji će itekako općenito utjecati na automobilsku industriju. 

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu? (фото 2)

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu? (фото 3)

Što sve trebate znati o revolucionarnom Tesla Model 3 automobilu? (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više