Search

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016.

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016.

Atraktivan ljubimac na četiri kotača


Image: buro247.com/me

Mercedes je otkrio novu poboljšanu verziju G klase za 2016. godinu. Pogledajte koji vas uzbudljivi dodaci i karakteristike očekuju u novoj verziji...

Automobilska tvrtka Mercedes-Benz oduvijek je bila simbol prestiža i vrhunske kvalitete, a te značajke najviše dolaze do izražaja u G klasi vozila, pa ćete ove moćne mašine najčešće susresti na ulicama Dubaija, Los Angelesa i Londona. Odnedavno je na tržištu predstavljen noviji model G klase za 2016. godinu koji je, kad je riječ o karoseriji, doživio sitne kozmetičke promjene te većim dijelom zadržao svoj karakteristični izgled, zahvaljujući kojem je i postao popularnim izborom ljubitelja lijepih, moćnih i luksuznih vozila. 

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016. (фото 1)

Od važnijih preinaka valja spomenuti one načinjene na motoru – novi se model može pohvaliti 4.0 bi-turbo V8 motorom, koji je posebno dizajniran kako bi se smanjila emisija štetnih plinova, a vozilo postalo ekološki prihvatljivijim. Ovaj će pogonski stroj razvijati snagu od 422 KS (310 kW), što će mu omogućiti ubrzanje do 100 km/h za 5,9 sekundi.  Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016. (фото 2)

Interijer novog modela izrađen je u luksuznoj koži s blagom futurističkom notom pa ćete imati osjećaj da ste krenuli na neku svemirsku misiju dok upravljate svojim tehnološki nadmoćnim svemirskim brodom. Iako su glavne značajke karoserije ostale nepromijenjene, novi se model može pohvaliti atraktivnim redizajniranim branicima, naplatcima i lukovima blatobrana. Sve u svemu, zgodna i moćna zvjerka za istinske ljubitelje ugodne vožnje.

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016. (фото 3)

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016. (фото 4)

Upoznajte novi moćni Mercedes G klase za 2016. (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više