Search

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane

Cimet, đumbir, čak i apsint

Image: buro247.ru

Donosimo vam top 10 trendi svijeća koje će u vaš interijer unijeti raznovrsne mirisne note prilagođene nadolazećem zimskom, slavljeničkom i blagdanskom periodu

Paddywax Chai Latte
Cimet u kombinaciji s đumbirom i čaj s mlijekom, savršena su kombinacija za začiniti kućnu atmosferu. A kažu kako je to i sjajan spoj sastojaka za održavanje imunitet. No, iako vam svijeća neće u tome posebno pripomoći, barem će vam zamirisati na "zdravlje" koje u ovom slučaju dolazi u romantičnoj keramičkoj posudici.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 1)

Parfums de Marly Oriental Cinnamon
Riječ je o luksuznom brendu koji će svojom kombinacijom mirisa u prostor unijeti moment orijentalnog, što mirisom svijeće, što samom sofisticiranom ambalažom. Miris cimeta koji je baza ove svijeće, ujedno je i sjajna uvertira u zimu i blagdane.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 2)

Broad St Candle Absinthe
Iako je riječ o terminu koji nas uvijek asocira na alkohol, to ne znači da on u nekoj mjeri ne može i fino zamirisati vašim domom, a posebice kao podsjetnik za nadolazeće slavlje. Idealno za sve ljubitelje apsinta u svakom obliku i vrlo atraktivnom pakiranju.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 3)

Diptyque Indian Incense XMAS
Ako ste mislili da se miris Božića ne može upakirati u malo izdanje, Diptyque je još jednom pokazao da može. Riječ je o njihovoj blagdanskoj kolekciji mirisnih svijeća za one sklonije malo intenzivnijim, naglašenim aromama, pojačanih s notom bijelog vina.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 4)

Ambarina by Oliver & Co
Riječ je o klasiku blagdanskih mirisa na koji su svi uglavnom navikli i koji na neki način "očekuju" u svom domu za vrijeme zimskih praznika. Cimet, miris bora i bergamot isprobani su kombinirani elementi koje će svi voljeti osjetiti.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 5)

Kobo Candles Siberian Cypress
Za sve one koji su "eco - friendly" nastrojeni, onda je ovo prava svijeća za njih. Sibirski čempres, zelena mješavina i citrusnih nota, kao i borovina te mahovina čine jedinstveni miris koji će na fin način ispuniti prostoriju. Svijeća je načinjena od domaće uzgojene soje dok je fitilj načinjen od finog pamuka.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 6)

Jo Malone Vanilla & Anise Home Candle
Još malo alkoholnih mirisnih nota za one najaktivnije u smislu proslava. Svijeća je ovo koja će upravo iz tog razloga biti "poticajna" jer kada je upalite širit će se najfiniji mirisi burbona s daškom vanilije.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 7)

Voluspa Mandarino Cannela
Nije važno jeste li klasičar ili tradicionalist u duši. Miris mandarine je onaj koji ćete vrlo rado osjetiti u svakom kutku prostora. A dodatak je da dolazi u vrlo raskošnom pakiranju, svojevrsnoj limenci.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 8)

Tom Ford Tobacco Vanille
Po uzoru na miris, svijeća koja u sebi ima implementiranu kombinaciju vanilije i duhana, mnogim nosevima je omiljena. Sada si ju možete priuštiti u jednom akcentnom "muškom" staklenom izdanju.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 9)

Yankee Candle Christmas Cookie
Ukoliko ih niste počeli pripremati, božićni kolačići u vašem domu mogu zamirisati i na drukčiji način, uz pomoć svijeće istoimenog naziva. A nedavno je i ponovno dokazano kako šećer utječe znatno na stvaranje bora i veću mogućnost depresije. Što se ne odnosi na mirisanje.

10 mirisnih svijeća idealnih za zimske dane (фото 10)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više