Search

7 impresivnih hrvatskih hotela koji će svoja vrata otvoriti u 2019. godini

7 impresivnih hrvatskih hotela koji će svoja vrata otvoriti u 2019. godini

Neki od njih će stvarno biti čudo


Image: PR,
Buro arhiva

Iako su se neki od njih trebali otvoriti u 2018. godini, čini se kako će s radom početi ipak nekada u 2019. godini. Kada govorimo o prethodnoj godini u domeni hotela ona je bila prilično plodna i u Hrvatskoj smo imali prilike vidjeti niz novih, atraktivnih i luksuznih hotelskih zdanja. U tom smjeru, sudeći prema najavama, i 2019. bi trebala biti takva. Iako se za tekuću godinu planira puno više hotelski otvorenja diljem Hrvatske mi vam u nastavku donosimo 7 najimpresivnijih. O kojima je točno riječ, gdje će se nalaziti i po čemu su posebni doznajte u nastavku... 

Hotel Park, Rovinj

Iako je trebao biti otvoren prošle godine, čini se kako će svoja vrata konačno otvoriti u travnju 2019. godine. U pitanju je investicija teška 600 milijuna kuna, a moći će se pohvaliti kategorizacijom od 5 zvjezdica. Imat će 209 hotelskih soba te 6 restorana. Iza ovog famoznog projekta stoji cijenjeni arhitektonski studio 3LHD.

7 impresivnih hrvatskih hotela koji će svoja vrata otvoriti u 2019. godini (фото 1)

Hilton Garden Inn, Zagreb

Nakon nedavnog otvorenja Canopy by Hilton hotela, u 2019. će nam stići još jedan iz Hilton obitelji, a u pitanju je Hilton Garden Inn. Datum otvorenja još uvijek nije poznat, kao ni izgled samog projekta, ali se zna da je investicija vrijedna 75 milijuna kuna. Bit će namijenjen širokoj publici, a nalazit će se u blizi Green Gold centra. 

Valamar Collections Marea Suites, Poreč

Riječ je o luksuznom obiteljskom hotelu na pješčanoj plaži koji će biti izgrađen na mjestu jednog bivšeg apartmanskog naselja. Ono što će gostima biti atraktivno jest da će ih samo nekoliko koraka dijeliti od prekrasne plaže, a imat će gomilu dodatnih sadržaja koji će biti idealni za sve obitelji s djecom koji od odmora potražuju ipak nešto malo više.  

7 impresivnih hrvatskih hotela koji će svoja vrata otvoriti u 2019. godini (фото 2)

The Palace Hvar Hotel

Sudeći prema informacijama, bit će to jedini heritage hotel na Hvaru, a imat će 50 luksuzno opremljenih soba te niz dodatnih sadržaja. Otvorenje je najavljeno za 2019. godinu, a projekt u vlasništvu Sunčanog Hvara je vrijedan 150 milijuna kuna. 

Hotel Ambasador, Split

Ovo je jedna od najznačajnijih ovogodišnjih investicija kada je u pitanju Split. Novi Ambasador će imati 101 sobu i apartman, a u njega će biti uloženo 17 milijuna eura. Za projekt novog hotela zaslužan je arhitekt Neno Kezić.

Hotel Roxanich, Motovun

Ovo je još jedan projekt koji je inicijalno najavljen za 2018. godinu kao hotel i budući dom vinarije Roxanich u Motovunu. No, sudeći prema razvoju situacije Roxanich Heritage Wine hotel će svoja vrata ipak otvoriti u novoj godini. Ono po čemu će se isticati jest prije svega raskošni vinski podrum, a imat će 28 soba i 4 apartmana…

7 impresivnih hrvatskih hotela koji će svoja vrata otvoriti u 2019. godini (фото 3) 

Hotel Bellevue, Dubrovnik

Ovaj hotel doživjet će kompletnu adaptaciju i obnovu, a investitori navodno planiraju uložiti 400 tisuća kuna po sobi. U pitanju je jedna od većih hotelskih investicija , a sve će se vršiti prema idejama portugalskog dizajn studija Teresa Prego. Svoja vrata će gostima otvoriti na proljeće 2019. godine. 

Leave a comment

više