Search

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid

Tekst: BURO.


Image: BURO.

Dan izolacije broj xzyzyz... Postoji li netko tko još uvijek broji? Jedan dan postaje drugi, jutro, večer, sati se izmjenjuju kao u nekoj izmaglici... Nije lako istrpjeti pritisak i oprečne informacije medija i društvenih mreža i umijemo povremeno da skliznemo u bezvoljnost. Predložili smo vam listu blesavih stvari koje možete raditi online, a sada optimistično nastavljamo dalje. Neke ideje imaju smisla, neke ne, ali velike su šanse da ćete se zabaviti (i ispuniti vrijeme), tako da izvolite, ne može da škodi!

1

DIY

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 1)

Bojenje zidova je u mirnodopskim uvjetima nešto što se mora i nešto čemu se malo tko raduje, jer - majstori se ne javljaju, cijela kuća je prljava i prašnjava, nastavite niz... Ali, u ovoj situaciji možete u djelo provesti neke mini projekte, odnosno obojite vrata ili, primjerice, istaknite zidnu policu kontrastnom bojom. Krenite od manjih zidova, napredujte ka većim. Rad smiruje.

2

TAROT

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 2)

Pitate se, što će vam tarot?! Ali realno, zašto ne? Ipak, riječ je o drevnoj vještini koja se već stoljećima koristi za otkrivanje skrivene istine kroz 78 ilustriranih karata, a postoje razni online tečajevi za izučivanje iste.

3

SVLADAJTE BULLET DNEVNIK

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 3)

Pisanje dnevnika je uvijek dobra ideja - može biti idealan otpusni ventil i prava utjeha za dušu. Pustite vaše uzburkane misli da pronađu mir na papiru. Kao bonus, možete započeti s pisanjem "bullet dnevnika". Na stranice ispunjene točkicama dodajte skice, crteže, kolaže, sve po želji! Za takvu vrstu kreativnosti uobičajeno nemamo vremena, zato iskoristite ove neobične mjesece.

4

VEZ

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 4)

Ali, obožavamo! Za tu disciplinu potrebno vam je vrijeme i strpljenje. Check i - check! Nabavite materijal i krenite polako, garantirano smiruje živce, a možete izraditi super ukrase za kuću. Ako vam dobro krene, pripremite prijateljima poklone za "kad prođe ovo sve" tulum.

5

KUĆNI VRT

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 5)

Svi mi volimo svježe začine, jasno. I da, svi priželjkujemo da imamo male teglice tik uz radnu ploču kako bismo samo ubrali listiće i začinili hranu koju pripremamo. Pa, vrijeme je da tu gastronomsku fantaziju i ostvarimo. Pronađite jedan od tutorijala kako posaditi i održavati začine na životu, a kad dođe vrijeme u kojem ćemo smjeti napustiti kuću, sigurno ćete već imati pristojan vrt u kuhinji.

6

IZMISLITE KOKTEL

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 6)

Ne rade barovi - nikakav problem, sada ste vi barmen. Odlučite se koje jako piće će biti osnova vašeg signature koktela i dodajte ostale sastojke. Miješajte i isprobavajte dok radite. Zapisujte dobre ideje. Možda je najjednostavnije da krenete od klasika i malo ih promijenitie. Gin, vermut i bitter su osnova za martini, ali s obzirom na to da vas nitko ne nadgleda,  možete i rušiti ta zlatna pravila. Držite se propisanih mjera, ali zamijenite neke od sastojaka i saznajte gdje će vas to odvesti. Također, nije loša ideja pogledati nekoliko YouTube tutorijala prije nego što uzmete shaker u ruke, ali, ma koga briga, ne morate ni to. Kad dođete do svog recepta, sve lijepo zapišite, izaberite kristalnu čašu, dodajte ukrase i poslužite si vlastiti koktel. Živjeli!

7

UPIŠITE SE NA MASTERCLASS

7 stvari koje možete raditi umjesto da udarate glavom o zid (фото 7)

Jeste li čuli za Master Class? Iskače vam reklama konstantno na društvenim mrežama? Pa hajde, sad je vrijeme da kliknete! To je stranica na kojoj će vas svojem poslu učiti najveći profesionalci, od kojih su samo neki Annie Leibovitz, Anna Wintour, Bobbi Brown, Christina Aguilera, Natalie Portman, Serena Williams... Zaista, od toga ne može bolje. Zato je vrijeme da napokon kliknete na taj oglas, koštat će vas oko 15 američkih dolara mjesečno, odnosno 180 za godišnju pretplatu.

Leave a comment

više