Search

Büro 24/7 izbor: najšarmantniji holivudski parovi

Büro 24/7 izbor: najšarmantniji holivudski parovi

#CoupleGoals

Tekst: E.G.


Image: Instagram,
Getty Images

Holivudski parovi koji su obilježili devedesete godine prošlog stoljeća, poput Kate Moss i Johnnyja Deppa ili pak Elizabeth Hurley i Hugha Granta, imali su neku posebnu energiju koja je nadživjela čak i njihove odnose. Svi su se pitali kako njihove veze stvarno izgledaju i što rade u slobodno vrijeme, ali detaljniji uvid je bio rezerviran za njihova 4 zida. Danas, pak, društvene mreže mijenjaju pravila igre. Interakciju nekih od najslavnijih parova svijeta viđamo gotovo svakodnevno, zbog čega su se oni najduhovitiji i najšarmantniji među njima lako istaknuli. Iz tog smo razloga odlučili napraviti našu selekciju parova koji predstavljaju ultimativni #CoupleGoals i koji nam baš nikada ne mogu dosaditi. 

Blake Lively i Ryan Reynolds

Ako postoji holivudski par koji je "prisvojio" pojam međusobnog podbadanja, onda su to glumci Blake Lively i Ryan Reynolds. Oboje imaju fantastičan smisao za humor i obožavaju sarkazam, pa tako možete pronaći cijeli niz članaka koji se isključivo bavi najboljim od njihovih javnih prepiski. Tko još može zaboraviti moment u kojem Reynolds dijeli fotografiju sebe i svoje supruge, s koje je ona gotovo u potpunosti izrezana, uz najbolje želje za njen rođendan?

Chrissy Teigen i John Legend

Neokrunjena kraljica duhovitih tweetova i poznata kulinarska blogerica također često koristi sarkazam kad govori o svom suprugu. John Legend i Chrissy Teigen su zajedno preko 10 godina, ali neovisno o tome koliko ga puta ona javno ismijavala, svima je jasno da je riječ o jednom od najzaljubljenijih parova.

me laughing at my own feed

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

Kristen Bell i Dax Shepard 

Još jedan glumački par koji osvaja svojom prekrasnom pričom i odnosom punim humora. U javnim će istupima često govoriti o tome koliko znače jedno drugom, otvorit će i teže teme poput izazova koje donosi roditeljstvo, ali na kraju dana će se uvijek dobro našaliti. Primjerice, Shepard je nedavno napisao kako neće cijeniti svoju ženu ako se ona ne poželi razvesti od njega i udati za Childisha Gambina (nakon spota "This Is America", op.a), na što mu je ona odgovorila kako se slaže.

#tbt to how easy travelling was before kids

Objavu dijeli kristen bell (@kristenanniebell)

Zoë Kravitz i Karl Glusman

Roditelji Zoë Kravitz su ultimativne ikone jednog vremena, i par čiju razinu opuštenosti i energije teško doseći. No, nakon nekoliko propalih veza, Zoë Kravitz je i sama pronašla svog idealnog partnera, glumca Karla Glusmana. Međusobno su si bezuvjetna podrška, a ljubav se ne libe svakodnevno prikazivati i putem Instagrama. I to, naravno, na jako kul način.

My guy. I love you. Happy birthday baby. @karlglusman

Objavu dijeli Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više