Search

Božićne kuglice i adventski kalendari u kojima dominira alkohol ovogodišnji su \"must-have\"

Božićne kuglice i adventski kalendari u kojima dominira alkohol ovogodišnji su "must-have"

Alkoholne dekoracije za kojima su svi poludjeli


Image: PR,
Lakes Distillery

Budite odvažni i u ovoj blagdanskoj sezoni "pojačajte" svoje prigodne dekorativne sposobnosti...

Ako ste ove godine odlučili biti inovativniji u odnosu na prethodne godine i u svoje blagdanske dekoracije implementirati nešto malo drugačije, mi imamo prijedloge za kojima trenutno luduje cijeli svijet. Prvo, za što su se svi jako zagrijali jesu nimalo klasične kuglice za bor, one ispunjene alkoholom. Drugo su adventski kalendari za koje isto tako nikad nije kasno, posebice ako se u njima za svaki otvoreni dan nalazi mini pakiranje nekog omiljenog alkoholnog pića. 

Alkoholne kuglice za bor

Kada su u pitanju ove "pomaknute" kuglice, možete kupiti cijeli set (njih šest u jednom pakiranju), a možete kupiti i samo jednu. Ono u čemu se razlikuju jest njihovo punjenje, odnosno alkoholno piće. Možete tako birati između kuglica u kojima se nalazi whiskey, gin ili vodka.  

Alkoholni adventski kalendari

Danas je adventski kalendar sjajan poklon, posebice ako nije u pitanju onaj klasični u kojem se nalaze čokoladice. Naime, novi trend su upravo ovi alkoholni u kojima se u svakom otvorenom danu krije mini verzija kakvog alkoholnog pića. Pa, ovisno kako tko voli, možete kupiti onaj koji je orijentiran samo na pivo, pjenušac ili pak vino. 

I za kraj, ne zaboravite, najvažnije je da pripazite kome ih poklanjate, odnosno da osobe budu 18+ (smijeh). 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više