Search

Büro 24/7 preporučuje: Slatka priča

Büro 24/7 preporučuje: Slatka priča

Slatki kutak na zagrebačkoj Trešnjevci


Image: Slatka priča Facebook

Ako vam je ovog vikenda ponestalo inspiracije za ugodan kutak za opuštanje uz slatki zalogaj, zašto ne biste zavirili u Slatku priču?

Slastičarnica Slatka priča smjestila se na zagrebačkoj Trešnjevci, točnije u Kranjčevićevoj ulici 17. Ono čime osvaja na prvi pogled je ljupki i vrlo topao interijer u tonovima ljubičaste i bež boje s veselim ilustracijama na zidovima. Interijer slastičarnice je, složit ćete se, jedna od najvažnijih točaka koja će odrediti stupanj uživanja u slasticama i ugodnom boravku, a u Slatkoj priči ugode ne nedostaje. A ne nedostaje ovdje ni odličnih kolača koji se ističu izgledom, ali naravno i okusom. Iz ponude se izdvajaju odlične torte, kako tradicionalne recepture kao što su "sacherica" ili parfe od vanilije i čokolade, tako i one koje su svojstvene samo Slatkoj priči poput istoimene im slastice s borovnicama i čokoladom. 

Uz šalicu kave umjesto kriške torte možete naručiti i poneki sitni kolač: svima omiljenu pitu mađaricu, boem ili kokos kocke, limun šnite, išlere, londonere ili uvijek popularne macarons. Izbora ovdje ne nedostaje, zato se smjestite u njihov mali separe, naručite neki fini kolač uz topli napitak i ugodan vikend može početi! 

Büro 24/7 preporučuje: Slatka priča (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više