Search

BURO. kod kuće s... modnim dvojcem KLISAB

BURO. kod kuće s... modnim dvojcem KLISAB

Urednik: Dina Dončević


Image: Privatni album

Odlučili smo zamoliti neke od hrvatskih influencera ili vlasnika Instagram profila koji nas inspiriraju da nam pruže uvid u svoj svakodnevni život u karanteni. Boravak kod kuće nikome ne pada lako, ali nadamo se da će vam pogled na tuđu rutinu olakšati situaciju, motivirati vas ili jednostavno zabaviti, ali najbitnije od svega, podsjetiti na to da smo svi u ovome zajedno. I zato, #ostajemodoma!

U novom izdanju rubrike svoj dan s nama je podijelili su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, dizajneri koji stoji iza modnog brenda KLISABBez obzira na to što svoju posljednju kolekciju nisu uspjeli prikazati - revija je bila zakazana za kraj ožujka, već su se bacili na osmišljavanje novih komada, ali i dali si malo vremena za odmor od inače veoma užurbanog i iscrpljujućeg tempa. Koja su njihova razmišljanja ovih dana, pročitajte u nastavku, a kako provode dane možete pogledati u storyjima na Instagram profilu BURO. Hrvatska.

Ovih dana...

Idejno razrađujemo nove kolekcije, puno čitamo, gledamo serije, odmaramo...

Danas smo...

Presadili sve biljke koje imamo i pripremili ih za tople dane!

BURO. kod kuće s... modnim dvojcem KLISAB (фото 1)

Čitamo...

Sve što inače ne stignemo! Poeziju Rupi Kaur, Kunderinu "Nepodnošljivu lakoću postojanja" i "Djevojku koja je morala umrijeti" Davida Lagercrantza, posljednju iz Millennium serijala.

Gledamo...

Jako puno serija! Trenutačno smo na novoj sezoni "Killing Eve". "Money Heist" smo pogledali u jednom danu, dok je za opuštanje sitcom "The Middle". Pogledali smo i izvrstan dokumentarac "Honeyland".

Slušamo...

Christine and the Queens, Pocket Palmu, Baxter Dury, Cigarettes After Sex...

BURO. kod kuće s... modnim dvojcem KLISAB (фото 2)

Razmišljamo...

Koliko će sve biti drugačije i kojom brzinom ćemo se prilagoditi na "novo normalno". Osvještavamo i to kako se planovi mogu promijeniti u trenutku, ali i kako smo svi izdržljiviji više no što smo mislili.

Naučili smo…

Cijeniti puno više sve ono što nam život pruža. Uhvatili smo se i kuhače te savladali nove recepte!

BURO. kod kuće s... modnim dvojcem KLISAB (фото 3)

U ovo doba prije mjesec dana smo...

Završavali novu kolekciju i bili uzbuđeni zbog svih planova koje smo imali!

Najviše nam nedostaje…

Sve - i ništa! Nedostaje nam sloboda i život kakav smo živjeli, mogućnost konkretnijeg planiranja budućnosti i prijatelji! Ali, znamo da je ovo samo privremeno i da će proći pa pokušavamo maksimalno iskoristiti ovu čudnu sadašnjost.

Prvo ćemo…

Zagrliti i nazdraviti s nama dragim ljudima s kojima se trenutačno družimo samo virtualno.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više