Search

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković

Zagrebačka pjevačica pružila nam je uvid u svoju rutinu

Urednik: Dina Dončević


Image: Privatni album

Potaknuti idejom kolega iz srpske verzije portala BURO. koji su pokrenuli sjajan Instagram serijal "Kod kuće" odlučili smo zamoliti neke od domaćih influencera da nam pruže uvid u svoj svakodnevni život u karanteni. Boravak kod kuće nikome ne pada lako, ali nadamo se da će vam pogled na tuđu rutinu olakšati situaciju, motivirati vas ili jednostavno zabaviti, ali najbitnije od svega, podsjetiti na to da smo svi u ovome zajedno. I zato, #ostajemodoma!

Svoj dan s nama je podijelila Nika Turković, talentirana zagrebačka pjevačica koja je prije nešto više od mjesec dana predstavila novi singl "Raj", a u pauzama od posla junior content managera koji posljednjih dana obavlja iz kućnog ureda, posvetila se stvaranju nove glazbe. U nastavku pročitajte što nam je sve otkrila, a njezina 24 sata možete pogledati u storyjima na Instagram profilu BURO. Hrvatska.

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković (фото 1)

Ovih dana...

Većinu dana radim od kuće, fotkam, puno kuham, bavim se sa svojim pesekom, puno brinem o svojoj koži i gledam sve serije i filmove koje sam dugo odgađala. Zapravo čak uživam provodeći vrijeme kod kuće.

Danas sam...

Skuhala super veganski ručak i završila tekst pjesme koju pišem.

Čitam...

Rupi Kaur i Leonarda Cohena. Poezija mi baš dobro dođe u ovakvim trenutcima, što za dušu, što za inspiraciju.

Gledam...

"Friends" - 12. put ispočetka, jer mi treba taj lighthearted moment u danu, a i novu seriju "High Fidelity", jer moja ljubav prema Zoë Kravitz jednostavno nema granica.

Slušam...

Novi album Harryja Stylesa, Finneasa, Pocket Palmu i novu Senidah.

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković (фото 2)

Razmišljam...

O tome kako uzimamo život zdravo za gotovo svaki dan, kako vrednujemo previše "malih", nebitnih stvari, a premalo važnosti pridajemo onome što je toliko veliko i potrebno. Također razmišljam pozitivno, jer vjerujem da negativa ne donosi ništa konstruktivno, ne uči nas ničem pametnom i ne hrani nam duh - pa sam odabrala vjerovati da će sve ovo uskoro završiti i da ćemo se s posljedicama nositi zajedničkim snagama. Vjerujem kako ćemo iz ovoga izaći jači i pametniji.

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković (фото 3)

Naučila sam...

Da sve stvari koje kupujemo, imamo, svi statusni simboli kojima težimo - na kraju ne vrijede ništa. Isto tako da sve male svađe, svi mali prkosni trenutci i sve ljutnje koje osjećamo prema nekom na dnevnoj bazi - ne znače baš ništa. U trenutku kada trebam uzeti "ono najvrijednije" i izletjeti iz kuće možda zauvijek, ja uzimam svog psa u ruke i dalje ne znam. Naučila sam da je ljubav jača od svega na ovom svijetu te da ako ju imaš, imaš takav oslonac da toga nisi ni svjestan. Tužno je što nam se ponekad mora dogoditi nešto loše, da bismo toga postali svjesni. Ovo vrijeme iskorištavam upravo da učim ovakve stvari o sebi.

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković (фото 4)

U ovo doba prije dva tjedna sam...

Vozila sam se taksijima dok je vani bilo sunce (nezahvalno skroz), brinula se kako ću si kupiti ovo i ono, koliko kila imam i što ću obući za ovaj ili onaj event. Kad to ovako pogledam, jako sam zahvalna da se sve izokrenulo.

BURO. Kod kuće s... Nikom Turković (фото 5)

Najviše mi nedostaju...

Sestra i treninzi. U zadnje vrijeme jako puno vremena provodim sa svojom sestrom, pa mi teško pada što nemam taj luksuz da svratim do nje svaki dan kad poželim na sat/dva/tri. Fale mi i treninzi na koje idem s njom, jer u ovom trenutku još nisam dovoljno motivirana da ih odrađujem sama kod kuće. Ima nešto i u tom motivacijskom vikanju koje te tjera da pobijediš sve.

Prvo ću…

Organizirati veliko druženje za sve naše prijatelje, otići na kavu u grad i sa sestrom na trening. Sreća je baš u malim stvarima.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više