Search

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni

Novo otvorene gastro oaze


Image: The Spaces

U britanskoj prijestolnici svako malo otvori se neka potpuno nova i vrlo uzbudljiva gastro adresa. Neke od njih predstavili smo već pojedinačno na našem portalu, a za neke smo tek u međuvremenu doznali. No, kako ne biste ostali zakinuti za sve novitete u domeni londonske gastronomije u nastavku vam donosimo top 7 najboljih restorana koji su nedavno u Londonu otvorili svoja vrata i pritom zbog svoje usluge i ponude postali jako poželjni. Evo o kojima je točno riječ…

 

1. Maison Bab

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 1)

Ukusni i svježi zalogaji pripremljeni od svježih namirnica. Naime, ovdje sve rade sami, a poseban naglasak stavljaju na veliki izbor mesnih jela u raznim modernim kombinacijama. Ako volite street food koncept, onda je ovo definitivno mjesto koje morate posjetiti. 

2. Crispin

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 2)

Ovdje je naglasak na izvornim britanskim zalogajima pripremljenima na moderan i atraktivan način. Atmosfera je opuštena, ali je zapravo sve na razini, bilo da govorimo o interijeru, usluzi ili pak samom meniju. 

3. Piraña

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 3)

Osim prekrasnog i vrlo upečatljivog interijera, važno je znati kako je u pitanju kombinacija bara i restorana koji je svoj meni odlučio posvetiti ukusnoj južnoameričkoj gastronomiji, točnije delicijama. 

4. Coal Office

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 4)

Iako je restoran predstavljen kao kombinacija dizajna Toma Dixona i vrhunske gastronomije, ovdje se hrana bazira na onu tradicionalnu s mediteranskim štihom, gdje se puno računa vodi i pridaje vizualnoj prezentaciji. 

5. Casa do Frango

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 5)

Portugalsko grilano pile u rustikalnom interijeru. Mljac! Ako ste u potrazi za tako nečim onda ste svakako na pravom mjestu. To je samo jedno od hvaljenih jela koje ćete pronaći na ovoj adresi, točnije raskošnom meniju. 

6. Sapling

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 6)

Meso i veliki izbor sireva, ono je po čemu žele istaknuti ovo novo otvoreno mjesto. Riječ je o lokaciji koja funkcionira i kao restorani i kao bar, a sam ambijent sigurno neće ostati nezamijećen. 

7. Milk Beach Cafe

Donosimo vam 7 najboljih restorana u Londonu koji su nedavno otvoreni (фото 7)

Idealno mjesto za brunch i ukusnu kavu. No, tu priča tek kreće s obzirom na to da im je meni, kako ističu, inspiriran Australijom i njihovom statement gastronomijom. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više