Search

Gdje ćemo se opuštati ove zime?

Gdje ćemo se opuštati ove zime?

Destinacije za opuštanje i relaksaciju

BURO.


Image: PR

Donosimo vam četiri destinacije u Hrvatskoj kamo se možete zaputiti ukoliko ste se zaželjeli vikenda posvećenog samo i isključivo relaksaciji

Možda će se činiti apsurdnim konstatirati, ali čini nam se kako nam nakon ovih blagdana svima treba jedan mali odmor. Doba godine ispunjeno raznim doživljajima, uzbuđenjima, jurnjavama po dućanima te začinjeno s puno dobre hrane i smijeha doista može i umoriti čovjeka. Iako osjećate zadovoljstvo zbog svega što je iza vas, vrijeme je da si priuštite jedan vikend posvećen opuštanju i relaksaciji. Najbolji način da to učinite jest napustiti dom i otputovati u smjeru jednog od ovih divnih hotela. Krenimo redom!

Falkensteiner Clubu Funimation Borik, Zadar

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 1)

Na 2500 četvornih metara u Falkensteiner Acquapura Thalasso i Spa Centru Borik oni koji traže mir i opuštanje se mogu odmoriti na najbolji način. Acquapura je wellness filozofija kreirana ekskluzivno za Falkensteiner hotele, a u hotelima na moru tema "vode" interpretira se kroz široki izbor thalasso tretmana. Kožu razmazite hidro-masažnom kupkom, a tijelo će vam biti zahvalno nakon termalnog pilinga tijela, opuštajućeg tretmana od mente i lavande i kraljevske masaže ili bilo kojeg drugog tretmana koji stoje u ponudi. Tijelu vratite prijeko potrebnu energiju tretmanima posebno kreiranim za zimsko razdoblje, poput masaže vulkanskim kamenjem, kupke od ljekovitog bilja melise, ružmarina i timijana ili pak tretmanom vulkanskim blatom.

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 2)

Spa centar će vas oduševiti velikim vodenim površinama, relax prostorijom "Lemon", vanjskim whirlpoolom, Kneipp kanalom za stopala, kompleksom sauna, fitness studijem s kardio uređajima, privatnim spa za dvoje i Vital Barom.

Le Méridien Lav, Split

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 3)

U sklopu splitskog hotela Le Méridien Lav nalazi se Diocletian Spa&Wellness centar u čijih se 3000 četvornih metara krije oaza mira i luksuza koja uključuje unutarnji bazen s masažnim efektima, rimske terme za vašu potpunu relaksaciju uz Laconium - rimsku saunu, Caldarium - rimsku parnu kupelj, roma Grotto - aromatiziranu parnu kupelj, finsku saunu, Tepidarium - prostor za opuštanje, Frigidarium - hladni bazen i Whirlpool - vrući masažni bazen. 

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 4)

Diocletian Spa&Wellness centar nudi preko 70 tretmana za relaksaciju, uživanje i uljepšavanje. Svojevrsni zaštitni znak Spa&Wellness centra je 80 minutni Coastal Journey tretman koji će vas u potpunosti opustiti i pripremiti za nove radne aktivnosti. U ponudi su i posebno prilagođeni paketi kao primjerice "Dan za prijateljice", "Povratak energije", "Nježan dodir", "Ljepota s prirodom" i "Vrijeme za opuštanje" koji su prilagođeni vašem duhu i stanju u kojem se dolazite opustiti.

Unique design hotel Lone, Rovinj

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 5)Wellness & spa Lone svojim jedinstvenim ambijentom gostima pruža utočište za opuštanje i odmor u kombinaciji s najsuvremenijim kozmetološkim dostignućima i high-tech tretmanima. Na prostoru 1700 četvornih metara možete isprobati revitalizirajuće saune, unutarnji grijani bazen sa slatkom vodom i hidromasažnim efektima, posebno kreirane rituale i masaže s proizvodima lokalnog okruženja, različite masaže, manikure, 7 multifunkcionalnih terapeutskih prostora i mnoge druge relaksirajuće tretmane. Wellness stručnjaci će se pobrinuti će se za vas, a sama inspiracija terapeutskih soba dolazi iz ritualnih kupališta židovske kulture - Mikveh, u kojima su se obavljala ritualna čišćenja.

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 6)

Hotel Meliá Coral, Umag, Istra

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 7)Wellness Centar hotela Meliá Coral - Fusion Spa donosi dašak Istoka na Zapadu, od tretmana do ambijenta. Meliá Coral - Fusion Spa je novi wellness centar, a nudi autentične ayurvedske i tajlandske rituale s izvornim terapeutima, programe detoksikacije te personalizirane tretmane s vrhunskom morskom kozmetikom za lice i tijelo. Ovdje možete revitalizirati svoje tijelo i duh talasoterapijskim metodama i aktivnim sastojcima iz morskih algi ili uživati u jedinom grijanom bazenom s morskom vodom u Umagu. Jedinstvena ponuda ovog wellnessa uključuje i Joga Retreat pakete, radionice i tečajeve koji će vam otkriti različite tehnike iscjeljenja i samorazvoja. Cjelokupan Fusion Spa namijenjen je osobama starijim od 16 godina.

Gdje ćemo se opuštati ove zime? (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više