Search

Gdje ćete za Novu godinu?

Gdje ćete za Novu godinu?

Odabrali smo nekoliko prijedloga


Image: Roxanne Lowit Photographs. Inc (naslovna),
PR

Nova godina na otvorenom, zašto ne? Ili ste možda više za varijantu zatvorenog tipa? Evo nekoliko prijedloga za doček u Zagrebu...

Nova 2016. je iza ugla, zapravo, bolje rečeno, kuca nam na vrata. Tu je. A to zove na dobar tulum za ispraćaj stare 2015. godine. Ako se odlučite za provod u Zagrebu, donosimo vam nekoliko prijedloga, otvorenog i zatvorenog tipa.

Doček Nove godine na EUadventu

Europski trg se u najluđoj noći u godini pretvara u klub na otvorenom s najljepšim plesnim podijem ispod 1000 ♥. Eddy Ramich će se pobrinuti da uz toplu kombinaciju i udobne cipele uplešete u novu 2016.! Također, on u Zagreb dovodi dva najinteresantnija europska DJ-a, koja je imao prilike slušati i s kojima je imao čast pojedinačno svirati u 2015. Riječ je o Mr Mendelu i Saint-Jamesu koji na Europu stižu iz Amsterdama i Pariza. I jedan i drugi izrazito su stilski eklektični i tehnički nevjerojatno potkovani.

Gdje ćete za Novu godinu? (фото 1)

Ledeni park
Uz večernji program, koji počinje u 21 sat, Ledeni park oduševit će najmlađe Dječjim novogodišnjim vilenjačkim tulumom od 11 do 12:30 sati. Posjetitelje i klizače na Ledenom parku u novu će godinu uvesti bend Tena & Krivi smjer, a organizirano je i posebno novogodišnje klizanje, u terminima od 23:30 do 00:30 sata (cijena klizanja i pjenušca u ponoć je 100,00 kn) te od 1 do 2 ujutro. U sklopu Ledenog parka, doček Nove godine organiziran je i na Ledenom vidikovcu, s kojeg će se moći pratiti cijeli program uz druženje s prijateljima uz šampanjac, kuhano vino i punč, a za koji se unaprijed mogu rezervirati stolovi.

Gdje ćete za Novu godinu? (фото 2)

Advent na Zrinjevcu

I ove godine Advent na Zrinjevcu poziva Zagrepčanke i Zagrepčane, kao i brojne turiste, na jedinstveni doček na otvorenome u jedinstvenom blagdanskom okruženju koje osvjetljuje nekoliko tisuća lampica. Nastup grupe Iva Smojver & the band, koji počinje u 21 sat, grijat će posjetitelje i ispunjavati Zrinjevac novogodišnjom atmosferom sve do iza ponoći.

Gdje ćete za Novu godinu? (фото 3)

Nova godina u Sherry's wine baru

U Sherry's wine baru (Ilica 73) novu ćete dočekati uz nastup provjereno fantastičnog DJ-a Igora Primeca – legendarno ime zagrebačke scene koje je žarilo i palilo Saloonom i 101-icom 80-ih i 90-ih godina. Igor je garancija dobre zabave, a soul, funk i disco njegov su najdraži odabir. S obzirom da se radi o Sherry'su, računajte i na odličnu gastro i eno ponudu, a više o tome saznajte ovdje.

Doček Nove godine u Johannu Francku

U Johannu Francku se pripremaju na vrlo elegantan doček – "Ladies and Gentlemen Dress up & Suit up New year's eve". Sredite se i plešite do iznemoglosti na najveće hitove svih vremena uz jednog i jedinog Alda Morra, a početak je u 21 h. Informacije o mogućim ulaznicama te ponudi koje uključuju saznajte ovdje.

Nova 101 godina u Tvornici kulture

I ove godine organizacijske snage udružuju Tvornica kulture, Radio 101 i promoterski DJ kolektiv koji iza sebe ima više od 400 odrađenih koncerata, DJ programa, rasprodanih Klubova, Malih i Velikih pogona. Ako i niste čuli za yem kolektiv, morali ste biti barem na nekom od njihovih razuzdanih tuluma bilo u Klubu bilo u Tvornici. Ove su godine kao pojačanje doveli jednog od najboljih zagrebačkih DJ-a – DJ Indyja. Veliki i mali pogon, dva floora te izuzetno prihvatljiva cijena upada i party do zore! Sve informacije o programu i ulaznicama saznajte ovdje.

Gdje ćete za Novu godinu? (фото 4)

NYE with Felver & Jogarde u klubu Funk

Jedna od najdražih zagrebačkih DJ kombinacija kada govorimo o odličnoj plesnoj elektronskoj glazbi čekat će vas u klubu Funk u Tkalčićevoj. Ulaznica je 60 kn.

BSH NYE @ Meštrovićevom paviljonu

Kolektiv BSH organizira novogodišnji doček u legendarnom Meštrovićevom paviljonu uz brojne DJ-e i kombinaciju house, hip-hop, r'n'b glazbe i instrumenata uživo. Sve informacije potražite ovdje.

Gdje ćete za Novu godinu? (фото 5)

16 sati plesa za 2016. & 7. rođendan Sirupa

Dvostruko slavlje i maratonski bal i ovog će prvog siječnja pulsirati Sirupom od prvih sati nove 2016. pa gotovo sve do prvog sumraka... Sirupova saga krenula je upravo na Silvestrovo 2008., a njegov plesni podij život je udahnuo u prvim trenucima 2009., stoga novogodišnje zabave u Sirupu imaju poseban značaj. Posljednjih su godina postale i sinonim za utočište svima onima kojima najluđa noć najdulje traje ili pak onima kojima nikad ne staje. Maraton za 2016. i sedmi rođendan kluba trajat će punih 16 sati uz dva strana glazbena gosta i desetak domaćih DJ-a. Prvi čin glazbenog programa predvodit će britanske ikone deep tech house zvuka, Inland Knights, dok će drugi dio zabave začiniti live act škotskog techno virtuoza, Neila Landstrumma. Sve one koji odluče slaviti 2016. u Sirupu očekuje i dodatno iznenađenje u samom interijeru, uz nove konstrukcije i raspored koji povećavaju kapacitet i funkcionalnost kluba... Sve detalje potražite ovdje.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više