Search

Gdje na najstrašniju noć u godini: Imamo nekoliko zagrebačkih adresa s najboljim Halloween tulumima

Gdje na najstrašniju noć u godini: Imamo nekoliko zagrebačkih adresa s najboljim Halloween tulumima

Vrijeme je da počnete planirati

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

 

N

oć vještica, osim zbog originalnih maski, obožavamo i zbog sjajnih tuluma na svakom koraku. Upravo zato, izdvojili smo nekoliko nama najzanimljivijih pa sastavili popis adresa koje će vam itekako dobro doći u najstrašnijoj noći u godini. Sve što vam preostaje jest pronaći pravu masku, okupiti ekipu i upustiti se u više nego zanimljive pustolovine na odabranim zagrebačkim adresama.

Strah u Tvornici

Svoj su događaj najavili kao stravično dobar Halloween tulum, a za isti će se 31. listopada pobrinuti brojni DJ-evi na nekoliko floorova i s različitim tematskim zadacima, a sve u svrhu da zabave upravo vas. RNB Confusion i Sutra je Subota u Tvornicu, u zonu “Strah od poznatog” dovode DJ Reu i DJ Indy, a tu su i  Hrwo  te Oysha koji će vas rasplesati u zoni nazvanoj “Strah od nepoznatog”.  Više detalja potražite na Facebook stranici događaja.

Edo Maajka i Prikaze

Punih 18 godina prošlo je od hita "Prikaze", a u tu čast, Edo Maajka svojim će nastupom na najbolji način zagrijati ekipu u Vintage Industrial baru. Uz ostatak Edinih hitova kojih se još i danas dobro sjećamo i nešto ozbiljniji pristup glazbi koji njeguje posljednjih nekoliko godina, u Vintageu bi se mogla tražiti koja karta više. Da ne biste ostali bez svoje, detalje na vrijeme potražite na Facebook stranici događaja.

Gdje na najstrašniju noć u godini: Imamo nekoliko zagrebačkih adresa s najboljim Halloween tulumima (фото 1)

BSH presenta Día De Los Muertos u Laubi

U Laubi vas već očekivano čeka jedan od najluđih tuluma u najstrašnijoj noći u godini. Tema je meksički Dan mrtvih koji se inače održava 2. studenog, a šarena, ali zastrašujuća šminka itekako je poželjna. Ulaznice možete kupiti online, a što vas sve u Laubi čeka 31. listopada, potražite na Facebooku.

Halloween u klubu Boogaloo

Ljubitelji elektronskog zvuka mogli bi se oduševiti programom koji je za njih na Noć vještica pripremila ekipa iz kluba Boogaloo. Tamo vas, naime, čeka nastup pomno odabranih b2b parova, a među probranim imenima nalazi se i veliki Petar Dundov. Dobro je znati i kako sve one koji u Boogaloo dođu pod maskama, očekuje mali popust već na ulazu, a ako pak masku ipak zaboravite kod kuće, na Horor punktu čeka vas brzinsko šminkanje. Zvuči zabavno!

Tarantino's Haloween u Swanky Monkeyju

Omiljeno mjesto za ispijanje koktela, na Noć vještica pretvorit će se u ono na kojem sve one pod maskama čekaju posebne poslastice te sjajan odabir glazbe. Tema su Tarantinovi filmovi pa svakako razmislite o kostimu inspiriranom, primjerice, omiljenim Pulp Fictionom i tko zna, možda baš vaša maska osvoji glavnu nagradu na natjecanju koje ekipa iz Swanky Monkeyja 31. listopada sprema.

Gdje na najstrašniju noć u godini: Imamo nekoliko zagrebačkih adresa s najboljim Halloween tulumima (фото 2)

The Purge - Johann Franck Halloween

U samom centru Zagreba, u Johann Francku čeka vas, kako najavljuju, nimalo mainstream i apsolutno strašno iskustvo. Odijela, kravate i haljine u kombinaciji s maskama obavezna su oprema, a tijekom večeri birat će se i kombinacija večeri. Odabir glazbe također nam se sviđa upravo zato što uključuje RnB, Trap i House, a dio večeri bit će posvećen i komercijalnim hitovima. Tu je i DJ, a jedino što vam je još preostalo jest okupiti ekipu i zaputiti se u Johann Franck

Halloween Party i promocija knjige u Vinylu

Maskirajte se u omiljenog književnog lika ili autora pa se uputite u Vinyl. U sklopu njihovog tuluma čeka vas i predstavljanje knjige “Težak slučaj u Blagdangradu” Codyja McClaina Browna. Najavili su i kako najbolje maske čekaju super poklon paketi u knjiga pa svakako razmislite o jednom kulturnom, ali zabavnom izlasku na Noć vještica.

Fokus: Halloween u Tuškancu

Volite li plesne korake i šarene tulume ipak više zamijeniti opuštanjem u udobnoj stolici i gledanjem kakvog dobrog filma, odličan odabir u srijedu i četvrtak čekaju vas u Kinu Tuškanac. Tamo se, naime, dan prije i na samu Noć vještica održavaju projekcija filmova poput Suspirije, Teksaškog masakra motornom pilom i Egzorcista, pa ako se osjećate dovoljno hrabrima vraćati se kući nakon što ste odgledali navedene hororce, Halloween u Tuškancu idealan je odabir za vašu Noć vještica.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više