Search

Gdje u Zagrebu dočekati Novu godinu?

Gdje u Zagrebu dočekati Novu godinu?

Istražili smo raznovrsnu ponudu


Image: Promo

Iako je mnogima svejedno gdje će provesti tu "samo još jednu subotu/nedjelju u nizu" mi smo istražili što se 31. prosinca sprema u Zagrebu

Uskoro se bliži najluđa noć u godini kada ispraćamo Staru i čekamo Novu godinu. Uz obilje blagdanske hrane i raznovrsnog (čitaj: alkoholnog) pića, slavlje mnogima kreće već ujutro i završava, hm, sljedeće jutro. Istražili smo raznovrsnu ponudu u gradu koja će zadovoljiti svačije interese, počevši od ljubitelja filmova, večernjih partija ili pak dnevnih zabava koje postaju sve popularnije. 

Jutro možete započeti s doručkom na Griču koji vam pripremaju naši omiljeni FRüHSTüC-ovci koji će od 10:30 - 18 sati vrtjeti "doručkastu" glazbu i zagrijavati ekipu.  Zimski doručak uz dobru glazbu zvuči kao dobra ideja za početak dana. Ako ste ipak raspoloženi za zatvoreni prostor možete svratiti u Swanky Monkey Garden gdje će glazbu za vas puštati Pill Mirza Jackson koji stoji iza projekta "Sutra je subota". 

Sve oni koji su prošlih pet godina dočekivali Nove u kinu Tuškanac uz odlične filmove, izvrsnu glazbu, te dobru hranu i neizostavni pjenušac, a i sve one koji će doći prvi put ovoga 31. prosinca, mogu uživati uz kultni film "Ninočka" i belgijski film iz ove godine - "Sveta ljubav". Ako ste raspoloženi za filmsku večer izvan svojeg doma, osigurajte si ulaznice na vrijeme. 

Gdje u Zagrebu dočekati Novu godinu? (фото 1)

U pivovari The Garden Brewery proslavite Novu godinu uz nezaboravno glazbeno iskustvo za koje će biti zaduženi Justin Robertson, Mark Broadbent i Nick Colan & Pepi te uživajte uz neograničenu konzumaciju piva s točionika te osigurane ukusne zalogaje. The Garden Brewery jedno je od najnovijih zagrebačkih mjesta, a ujedno i proizvodni objekt s razlikom, te nudi priliku da probate sjajno craft pivo direktno s izvora dok plešete pod velikom disco kuglom. 

Ako vam se sviđa ideja kućnog tuluma, a nemate ju gdje organizirati, takav ugođaj vam garantiraju u klubu Funk gdje će samo plesnu glazbu selektirati Lucija, Felver i Pytzek. Događaj su nazvali Kratke vječne ljubavi, a vi provjerite kakvu zabavu pripremaju za vas. Korak unatrag u zlatno doba Hollywooda priprema Johann Franck koji će na jednu noć postati mjesto svih svjetski poznatih filmskih ikona. Naravno, prikladan dress code je obavezan, a glazbu će za vas vrtjeti DJ Aldo Morro koji je ondje rezident.  

Gdje u Zagrebu dočekati Novu godinu? (фото 2)

U Mastersu će vas u Novu godinu uvesti njihovi domaćini Nicole (Reform), Mate Čeko (Sindikat), Denis Beifuss (Sindikat), FM (Sindikat), ekstraktovci Labud i Mimi. Izbor je kao i svake godine raznovrstan što se tiče klupske ponude i gdje god krenuli želimo vam ludu zabavu i brz oporavak!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više