Search

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro!

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro!

Kreću planovi za zimu

Tekst: BURO.

Image: Unsplash/Graes magazine/Dino Reichmuth,
Airbnb

Sve prognoze idu u smjeru zahlađenja. Neki će reći "konačno", dok će se neki sa sjetom prisjetiti nedavnog kupanja na obali, jer još prošli vikend bio je dovoljno topao da se okušamo u tome. No, dolazak jeseni s kojom stiže i zahlađenje je sasvim u redu, rekli bi čak i prirodno. Ljepša strana te činjenice je što možemo početi razmišljati o unajmljivanju planinske kuće za vikend, paljenju peći na drva i provođenju vremena na toplom pod dekom. U potrazi za divnom planinskom kućom čak ne moramo putovati van Hrvatske. Sve što trebate je baš tu, kod kuće, u Gorskom kotaru. Istražili smo što se nudi po pitanju planinskih kuća na Airbnb-u i jedva čekamo da ih uskoro posjetimo uživo!

Villa Goranka
Lokacija: Jasenak
Broj gostiju: 6

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 1)

Jednosobna kuća s terasom
Lokacija: Zlobin
Broj gostiju: 4

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 2)

Ugodna kuća s bazenom
Lokacija: Brod Moravice
Broj gostiju: 10

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 3)

Brvnara "Medvedov panj"
Lokacija: Ravna Gora
Broj gostiju: 6

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 4)

Drvena koliba za odmor
Lokacija: Blaževci
Broj gostiju: 8

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 5)

Seoska kuća Margherita
Lokacija: Begovo Razdolje
Broj gostiju: 5

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 6)

Luksuzna vila u Gorskom kotaru
Lokacija: Gomirje
Broj gostiju: 8

Istražili smo ponudu planinskih kuća u Gorskom kotaru koje se nude na Airbnb-u. Vrijedilo bi ih posjetiti uskoro! (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više