Traži

Još ne znate gdje na novogodišnji tulum? Imamo nekoliko odličnih ideja

Još ne znate gdje na novogodišnji tulum? Imamo nekoliko odličnih ideja

Spas u zadnji čas

Tekst: L.L.


Fotografija: Unsplash

Ulazite li u onu grupu ljudi koja sve, pa i doček Nove godine, voli dogovarati u zadnji tren, za vas imamo odlične vijesti. Sastavili smo popis još uvijek dostupnih lokacija, onih na otvorenom i zatvorenom, na vama je samo da odaberete favorita, nagovorite ekipu da vam se pridruži i odličan novogodišnji provod je zagarantiran.

Frühstück i Prskanye u Swankyju

U utorak, 31. prosinca s početkom već u 10 ujutro, u Swanky Monkey Gardenu čeka vas doček stare godine i peti rođendan glazbeno kulinarskog kolektiva FRüHSTüCK. Od samog jutra tako možete uživati u odličnoj glazbi koju su za vas pripremila domaća DJ imena, istoj takvoj hrani za koju je zadužena ekipa iz SOI fusion bara te već poznatim napicima iz Swankyja, a zatim navečer produžiti na jedan od najpoznatijih dočeka Nove godine u Zagrebu.

Najavljuju ga kao već tradicionalno najluđi i najposebniji doček Nove godine, a obećaju i kako, za sve koji odluče 2020. dočekati u Swanky Monkey Gardenu, spremaju tulum koji se ne zaboravlja. Na adresi Ilica 80, naime, sprema se party na čak dva floora, počinje u 21 sat, završava u 4 ujutro, a donosi najbolje od 80-ih i 90-ih i, naravno, pregršt dobre zabave. Detalje potražite na Facebooku.

Još ne znate gdje na novogodišnji tulum? Imamo nekoliko odličnih ideja (фото 1)

Nova 101 godina

U organizaciji yema i Radija 101, i ove se godine, po sedmi put za redom, doček Nove godine slavi u Tvornici Kulture. Tamo vas u utorak očekuje presjek hitova za rasplesani ulazak u novu 2020. godinu, dok je Mali pogon rezerviran za najbolje od nekomercijalne plesne glazbe s naglaskom na gitare. Na DJ pultovima naći će se Indy, Kiki B, Sin & Klinick, a sve dodatne detalje možete potražiti na Facebook stranici događaja.

Doček u Vintage Industrial Baru

Želite li 2020. dočekati uz poznate hitove jednog od najdugovječnijih domaćih bendova, još uvijek imate vremena nabaviti ulaznicu za doček Nove godine u Vintage Industrial Baru uz Psihomodo Pop.

"Ako je negdje ludi novogodišnji party znaš da je uz Psihomodo Pop u Vintage Industrialu", napisali su na Facebook stranici događaja, a mi se možemo samo složiti. Dodali bismo još i kako karata još uvijek ima, a cijene su i više nego prihvatljive.

Craft Room

U jednoj od najboljih zagrebačkih pivnica čeka vas, kako su ga najavili, doček za pamćenje. U Craft Roomu su, naime, za sve zainteresirane pripremili neograničenu konzumacijau piva s čak 15 točionika, vina i bezalkoholnih pića, nude se i sjajni domaći ginovi, bogat švedski stol sa slanim i slatkim jelima, odlična glazba za koju će se pobrinuti Old School Vinyl DJ MacGregor te, baš kao i svake godine, sjajna atmosfera. Više  na stranici Facebook događaja.

Još ne znate gdje na novogodišnji tulum? Imamo nekoliko odličnih ideja (фото 2)

Svemirko na Fuliranju

Na Fuliranju vas za kraj nove godine čekaju bend Svemirko i Dino Dvornik Tribute band, a pitate li nas, riječ je u kombinaciji koja garantira rasplesanu noć. Tulum na Strossmayerovom trgu počinje već 31. prosinca u podne kada nastupaju probrana DJ imena, a zatim od 23 pa sve do 2 sata iza ponoći stižu i već spomenute glazbene poslastice.

BYE 2019. na Europskom trgu

Na Europskom trgu ove vas godine čeka prava, rasplesana novogodišnja poslastica. Za plesne pokrete pobrinut će se Ivona Kovačević, Felver, Antonio Zuza i Alen S., ekipa s kućica bit će zadužena za pitka osvježenja, a kako se cijela stvar odvija poprilično blizu glavnog zagrebačkog trga, nakon tuluma na Europskom, dodatnu zabavu uvijek možete potražiti negdje u blizini.

Još ne znate gdje na novogodišnji tulum? Imamo nekoliko odličnih ideja (фото 3)

Advent kod Matoša

Na Gornjem gradu pak vas očekuje sjajan live nastup domaće grupe Stampedo s genijalnom Ivankom Mazurkijević za mikrofonom. Tulum kod Matoša počinje već u 20 sati pa svakako požurite i osigurajte najbolja mjesta za ples koji je, uopće ne sumnjamo, uz Stampedo zagarantiran. Više detalja potražite na Facebooku.

Sasvim običan doček u Pločniku

Za one koji pak 2020. žele dočekati u nešto ugodnijem tonu i opuštenom okruženju, dobar odabir mogao bi biti doček u Pločniku. Upad je slobodan, u večer se kreće s trash hitovima, a zatim se prebacuje na plesnu elektroniku. Jedini uvjet je dolazak s pozitivnim vibracijama i to je sve što vam je zapravo za ulazak u novu godinu potrebno.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više