Search

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu?

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu?

Očekuje nas niz sjajnih događanja


Image: Buro247hr arhiva,
PR

Ovog vas vikenda u Zagrebu čeka niz sjajnih događanja, a mi smo izdvojili najbolje od njih koje bismo i sami voljeli posjetiti

Ako danas niste zainteresirani za izlaske uputite se u Kino Europa gdje ponovno možete pogledati filmove "Neruda" i "Poruka u boci", dok vas u Muzeju za umjetnost i obrt na Ljetnim noćima Teatra Exit čeka predstava "Nemreš pobjeć od nedjelje". One koji vole večernje šetnje gradom razveselit će vijest da se večeras otvara još jedno izdanje "Dvorišta". Od danas pa sve do 23. srpnja tako možete šetati starim gornjogradskim dvorištima, otkriti nove priče koje skrivaju i popiti si jednu litricu kod Žnidaršića. Ako ste pak raspoloženi za tulumarenje petkom, možete se zabaviti na Žitnjaku gdje vas u The Garden Breweryju čeka Adriatic Coasting. U Pločniku se održava Šesti stiskavac, u Hard Place stiže Fantom slobode, a u Katranu se možete "razbacati" uz Friday Night Fever.

Kako provesti ovaj vikend u Zagrebu? (фото 1)

Nakon tulumarenja subota i nedjelja su rezervirane za piknik! U parku Maksimir vas u subotu od 10 do 20 sati čeka Zagrebački piknik, dok u parku Ribnjaku možete otići na Doručak na travi 3 & Kino Luna od 10 do 21:30 sati i u subotu i u nedjelju. U subotu navečer vas u Kinu Europa ponovno čekaju sjajni filmovi "Elle", "Paterson" i "Julieta", dok će u MUO na Ljetnim noćima Teatra Exit igrati "Ja, tata".

U subotu vas u Zagrebu čeka i niz sjajnih koncerata. Na krovu Muzeja suvremene umjetnosti nastupa Vatra, a u Hard Place Eric Sardinas, a ako ste raspoloženiji za plesnjake u Močvari vas čeka Dirty Dancing, u Katranu Summer Time tulum, a u The Garden Breweryju William Collins. Gdje god se uputili - uživajte u vikendu!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više