Search

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu

Tekst: BURO.


Priznajemo. Prethodnih godina nam se kosa dizala na glavi od pretjerane gungule, gužve i histerije koja uvijek nekako zavlada u vrijeme blagdana. Forsiranje kićenja nas je dovelo do toga da čekamo zadnji trenutak i onda sprtljamo nešto oko bora kako bismo sudjelovali u svemu. U ovoj “novoj normali” i godini koja je bila lišena svakog veselja i ljudskog kontakta, te stare navike nam izgledaju privlačno. Bor čeka, kuglice su spremne, napravit ćemo najbolje što možemo samo da u dom unesemo potrebnu toplinu i ugođaj veselja. Inspiraciju smo potražili i na Instagramu gdje su se neke poznate osobe već pohvalile sa svojim drvcima. Evo kako izgleda Božić u domovima poznatih:

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 1)

Naravno da Kardashiani ne propuštaju niti jednu priliku da pretjeraju i naprave tulum (sad im malo i zavidimo). Božić je u pravom smislu riječi veliki događaj u ovoj obitelji. Od umjetnog snijega, ledenih kupola, ukrasa koji koštaju milijune dolara – Kardashiani svake godine naprave čudo. Ovaj put za oko nam je zapelo drvce najmlađe članice obitelji. Iznenađujuće jednostavno, ukrašeno samo lampicama. Lijepo.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 2)

Voditelj Tan France je najveći obožavatelj novogodišnjih praznika. Već deset godina ukrašava bor odmah iza Dana Zahvalnosti, a po pravilu uvijek bira najveći koji može pronaći.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 3)

Američku blogericu Juilu Berolzheimer pratimo već godinama. U međuvremenu je usporila s putovanjima i odustala od brenda haljina koji je razvijala proteklih nekoliko godina. Sada uživa u majčinstvu i obiteljskim dužnostima, a u skladu s tim je ukrasila i svoj bor. Klasičan look kao iz neke božićne reklame.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 4)

Naravno da puno očekujemo od Marthe Stewart, a američka lifestyle kraljica se ovog puta odlučila za paletu koja kombinira svijetlo zelenu, zlatnu i bijelu boju. Istovremeno elegantan i nekonvencionalan izbor.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 5)

Blogerica Chiara Ferragni uživa u blagdanskom pretjerivanju, ali ovaj put nije išla do kraja. Iako je odabrala ogroman bor, zadržala se na klasičnim kuglama i mašnama uz raznobojne lampice.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 6)

Manekenka Rosie Huntington Whiteley koju uvijek pratimo za inspiraciju u odjevnim kombinacijama, dala nam je novi zadatak. Odlučila se za “Gotic” bor u tamnim bojama s plišanom trakom i šiškama.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 7)

Postoji li tekst o Božiću bez Mariah Carey? Mariah je sama po sebi blagdan i njen bor je uvijek ukrašen u tradicionalnom stilu. Pretpostavljamo da u pozadini svira njena glazba. Mariah ne sluša ništa drugo.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 8)

Selena Gomez se odlučila za jednostavno rješenje koje uključuje umjetni bor i ukrase koje je imala od prije. Ne mora sve biti najveće i najraskošnije. Važan je ugođaj.

Najljepša božićna drvca koja smo dosad vidjeli na Instagramu (фото 9)

Jane Fondu stvarno obožavamo isto kao i njezin bor na koji je uspjela staviti svaku moguću kuglicu i ukras koji postoje. Ne znamo koliko je trajalo kićenje, ali sumnjamo da je bilo ispod nekoliko sati.

Leave a comment

više