Search

Najljepše okićeni hoteli na svijetu

Najljepše okićeni hoteli na svijetu

Baš poput umjetničkih djela


Image: Promo

Najljepše jelke pronašli smo u londonskom hotelu Claridge's, pariškom Four Season hotelu, francuskoj ambasadi u Rusiji, ali i ostalim svjetskim destinacijama

Prosinac je bajkovito vrijeme u godini zbog blagdana i blagdanske atmosfere, a gradovi, trgovi, shopping centri i domovi tada su prekrasno okićeni. Svatko ima svoj recept za čaroliju uređenja, tako da ni ovog prosinca nisu izostala prekrasna božićna drvca koja smo pronašli u luksuznim hotelima. Jedan od najupečatljivijih je onaj s modnim potpisom kuće Burberry koji je smješten u londonskom hotelu Claridge's i broji stotinu zlatnih i srebrnih kišobrana, a usko uz njega stoji pariški Four Season sa svojim predivnim staklenim životinjama koje je izradio poznati umjetnik Jeff Leatham. Bostonski hotel Liberty ima posve neobično uređenje u obliku preokrenutih borova koji vise sa stropa i svijetle u najšarenijim lampicama.

Mnogi su hoteli svoje jelke postavili na sam ulaz, ali mi ih nismo zaobišli. Kontroverzni Damien Hirst za svoju jelku, koja stoji ispred Connaught hotela u Londonu, inspirirao se medicinskim motivima i svoje ukrase izradio upravo u tom smjeru. Svako drvce posebno je na svoj način i priča različitu priču, a nama su melem za oči i vječita inspiracija za uređenje doma. 

London Edition Hotel

Ritz Hotel London

Savoy London

Mandarin Oriental Paris

Hotel De Russie Rim

Claridge's Hotel London

Connaught Hotel London

Liberty Hotel Boston

Related articles

Buro 24/7 Selection

više