Search

Najljepši svjetski hoteli na liticama

Najljepši svjetski hoteli na liticama

Fantastične lokacije za hotele


Image: PR

Pogledi od kojih će vam zastati dah!

U potrazi za savršenim mjestom za odmor ponekad ćemo morati otputovati jako daleko. Još ako se to mjesto nalazi na litici, budite sigurni da će odmor biti poseban. Zato vam danas donosimo neke od najljepših hotela smještenih na liticama.

Manastir Santa Rosa, obala Amalfi, Italija

Četiri razine visećih vrtova pružaju nevjerojatan pogled u kojem se lako izgubiti. Ovaj ekskluzivan hotel na litici gotovo je spiritualno mjesto u kojem je odmor zagarantiran. Hotel također posjeduje i veliki spa centar, a možemo si samo zamisliti kakav je osjećaj nakon dana provedenog u opuštanju usmjeriti pogled s balkona.

Resort Ayana, Bali, Indonezija

Ayana

Bali je već itekako poznat po prekrasnim plažama i tirkiznom moru. Tako niti Ayana resort nije iznimka. Tamo ćete pronaći baš sve potrebno za egzotični odmor, a iznajmiti apartman tik uz more i još ukoliko ga možete gledati s visine, postaje pravi užitak.

Kuća & vila Birkenhead, Hermanus, Južna Afrika

Najljepši svjetski hoteli na liticama (фото 1)

Sa svoje uzbudljive visine na litici u južnoj Africi, Birkenhead kuća pruža rajski osjećaj. Maleni boutique hotel koji ostavlja veliki dojam. Sa svega jedanaest soba omogućit će intimnu atmosferu i ostaviti dovoljno prostora da utonete u vlastite misli.

Cosmopolitan apartmantski hotel, Santorini, Grčka

Najljepši svjetski hoteli na liticama (фото 2)

Baš kao što i sam naziv ovog hotela kaže, ovdje ćete se osjećati kozmopolitski. Pogled u kojem se rub tirkiznog bazena stapa s plavom površinom mora dok vam pogled seže do otoka preko puta puta - to se događa na Santoriniju.

Secret Bay rezidencija, Dominikanska Republika

Najljepši svjetski hoteli na liticama (фото 3)

Na ovom ćete mjestu vjerojatno poželjeti provesti medeni mjesec. U skrovitoj uvali Dominikanske republike Secret Bay resort pruža odmor na najljepši mogući način; s pogledom na tirkizno more, okružen šumom i ekološki samoodrživim okruženjem.

The Caves, Jamajka

Najljepši svjetski hoteli na liticama (фото 4)

Mnogi koji su posjetili ovo jamajkansko mjesto ostali su zatečeni prirodom. Smješteno na litici odmah uz more omogućuje da onaj prvi jutarnji pogled uz kavu bude naprosto veličanstven.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više