Search

Ništa ne miriše tako dobro kao Diptyque svijeća

Ništa ne miriše tako dobro kao Diptyque svijeća

Nova kolekcija za blagdane

Urednik: A.P.


Ove zime poznati brend svijeća je inspiriran zvjezdanim nebom

Philippe Baudelocque zaslužan je za svečano, nebesko, zvjezdano izdanje božićne kolekcije Diptyque svijeća. Suradnja sa Diptyqueom potaknula je umjetnika na poetski, mitološki sadržaj, a njegova sklonost zvjezdanim temama dobila je novu mirisnu dimenziju. Zapravo, radi se o tri mitološka lika i tri različite mirisne svijeće.

Jednorog nas vodi u zaleđenu šumu. Tradicionalno, sazviježđe jednoroga povezuje se sa zelenom bojom. Iglice bora, Hinoki drvo i menta, pokriveni injem evociraju misterioznu ljepotu, sklad i red.

Ništa ne miriše tako dobro kao Diptyque svijeća (фото 1)

Konstelacija Zmaja vodi nas do vatrenog, crvenog neba, šireći svjetlost i toplinu istovremeno. Kad ovo mitološko biće raširi svoja krila, dodiruju se i povezuju istok i zapad. Moćan drvenasti miris, svoju sunčanu, svijetlu stranu poprima zahvaljujući bogatoj citrusnoj aromi. Završni začinski sloj daje jedinstven rezultat. Kao što je ovo jedinstveno kozmičko biće, koje je kao kod svoje kuće i na Nebu i na Zemlji, ovaj miris spaja dim i narančin miris u posve jedinstveni doživljaj.

Ništa ne miriše tako dobro kao Diptyque svijeća (фото 2)

Phoenix, kao arhetip savršenog bića, svoju besmrtnost doživio je u plavoj Diptyque limitiranoj svijeći. Mirisna smola, tamjan, zaogrnut klinčićem neočekivano je olfaktorno iskustvo.

Ništa ne miriše tako dobro kao Diptyque svijeća (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više