Search

Novi IKEA katalog kao inspiracija za uređenje doma

Novi IKEA katalog kao inspiracija za uređenje doma

Po izboru redakcije Büro 24/7


Image: IKEA

Büro 24/7 za vas je odabrao dvadeset inspirativnih vizuala iz novog IKEA kataloga za 2016. kojima biste mogli urediti svoj dom...

Uvijek kreativna ponuda IKEA proizvoda i ovoga puta pripremila je pregršt zanimljivih komada namještaja i detalja kojima možete urediti svoj dom. Novu kolekciju čini namještaj od mekog prirodnog pluta i drugih materijala ugodnih na dodir, a moderan dizajn, održivost te funkcionalnost proizvoda zaštitni je znak nove kolekcije. IKEA katalog za 2016. fokusira se na kuhinju koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima.

Novi IKEA katalog kao inspiracija za uređenje doma (фото 1)

IKEA proizvodima moći ćete svoj dom ukrasiti malim stvarima i detaljima koji će činiti razliku u vašem životnom prostoru. Mnogi detalji tako će obogatiti i onaj zanemareni kutak vašeg doma. Novi namještaj za dnevni boravak čine masivne sjedeće garniture iz kolekcije STOCKSUND koje će boravku dati dašak elegancije, a ako pak želite čistinu i minimalizam, onda biste trebali izabrati KLIPPAN namještaj u različitim bojama i oblicima koji će spretno osvježiti vaš prostor. IKEA katalog skriva bezbroj detalja i komada namještaja, a mi smo za vas izabrali dvadeset inspirirajućih vizuala koji će vam zasigurno pobuditi maštu i možda natjerati da učinite par promjena u svom životnom prostoru.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više