Search

Novogodišnju noć provodite kod kuće? Nema problema, imamo ideje uz koje vam zasigurno neće biti dosadno

Novogodišnju noć provodite kod kuće? Nema problema, imamo ideje uz koje vam zasigurno neće biti dosadno

Za tulum ili solo opuštanje

Tekst: L.L.


Image: Unsplash

Tko kaže da ulazak u novu godinu, pa čak i desetljeće, proveden kod kuće mora biti dosadan? Ako ste ove godine iz nekog razloga spriječeni izaći, bez obzira prave li vam društvo prijateljice ili najluđu noć u godini, kako je nazivaju, želite provesti sami, pripremili smo nekoliko sjajnih ideja koje će vas zabaviti, a neće vam oduzeti puno energije.

Party za cijelo društvo

Ove je godine red na organizaciju novogodišnjeg tuluma pao na vas, a vi još uvijek nemate ideju kako ga realizirati? Ništa jednostavnije. Pripremate li večeru ili kakav dobar finger food, odmah ujutro napravite popis potrebnih namirnica. Kada ste obavili i posljednji odlazak u trgovinu, ono što možete pripremite unaprijed, a zatim se bacite na dekoraciju prostora.

Novogodišnju noć provodite kod kuće? Nema problema, imamo ideje uz koje vam zasigurno neće biti dosadno (фото 1)

Za dobar ugođaj neće vam trebati puno. Dovoljne će biti tek lampice, pokoji crveni detalj i dobra glazba. Pripremite playlistu koja će odgovarati svima, krenite s laganijim pjesmama, a zatim ubrzajte tempo i birajte glazbu koja će vaše goste pokrenuti i natjerati na ples.

Da atmosfera na vašem tulumu u niti jednom trenutku ne bi pala, pobrinite se za različite aktivnosti tijekom večeri. Pripremite ploču na koju vaši gosti mogu upisivati želje za iduću i postignuća od prethodne godine, a dobra ideja bit će i kratke, ali zabavne društvene igre poput Pictionaryja. Ne zaboraviti niti fotografiranje koje mrvicu zabavnijim možete učiniti pripremite li u kutu prostorije poseban foto kutak sa zabavnim rekvizitima koji najbolje opisuju vaše društvo i ono što ste protekle godine zajedno prošli.

Solo tulum

Solo ulazak u novu godinu pred nama možda i nije loša ideja, ako tu jednu večer o kojoj već mjesecima bruje svi oko nas, iskoristite na dobar način. Krenite već od jutra. Organizirajte dan i posvetite ga sitnicama koje volite pa u njima uživajte kao da ne postoji sutra.

Novogodišnju noć provodite kod kuće? Nema problema, imamo ideje uz koje vam zasigurno neće biti dosadno (фото 2)

Pripremite kupku pa u njoj provedite sat ili dva, krenite čitati knjigu koja već dulje čeka svoj red, pripremite si raskošan doručak, ručak i večeru i nemojte štedjeti na namirnicama, cilj je ugoditi sebi na najbolji mogući način.

Naravno, tu je i maratonsko gledanje serija i filmova. Odaberite serije koje će vas oraspoložiti ili onaj jedan film koji je u protekloj godini bio apsolutni hit, ali ga još uvijek niste stigli pogledati. Pripremite kokice i čašu dobrog vina, udobno se smjestite na kauč i neka bingeanje počne.

Na kraju, ne želite li novogodišnju noć provesti kod kuće, ali niti u društvu, još uvijek stignete spakirati stvari, sjesti u auto i zaputiti se na neku bližu lokaciju koja vam već dugo stoji na listi. Odličan odabir bit će Graz, Budimpešta, ali i susjedna Slovenija.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više